0581 Ilkgozagrimiz valla canım öyle böle işte mega medipol e devam edicem ben çünkü yoğun bakım ünitesi açılmayacakmış medipol de doktor Doğum için Buraya gelme dedi ebe Yok hemşire Yok doğru düzgün dedi bende şok oldum şuan 23 haftalığım
Gizemen Zeynepcekim memnunum diğer doktorlara göre Gülten hanım daha güzel ve detaylı anlatıyor herşeyi
Pelinsu cakirannesi doğumunuzu yaptınız sanırım şükran hanım mi girdi doğumunuza nasıl geçti merak ettim 🙂
Ozay BuFi2012 ultrasonu renkli oluyor mu.çoğu dr da renksiz emseyde.sırf bu yüzden ada tıpa gittim aletler şahane
BuFi2012 Ozay ultrason renkli değilde devlet hastanesi gibide tam siyah beyaz da değil. Yine 3 boyutlu gibi görünüyo daha net bebeğimin şekli şemali. Doğum zamanında nasıl memnun kaldınız mı peki biraz detaylı konusabilirmiyiz :)
Betra Ozay Ben kadın doğum hemşiresiyim. Neslihan Hanımla 1 yıl kadar beraber çalıştık Pendik Yüzyıl Hastanesinde. Ordan tanıyorum kendisini ve çok memnunum. Yengem de 1 ay kadar önce onda doğum yaptı. Aile kadın doğum doktorumuz oldu diyebilirim 😊
Hellimpeyniri İstanbul anadolu yakası medivia hastanesi sema yıldırıma gidiyorum🙏🏻😌 çok memnunum tek tedirginliğim doğum kurbana geliyor dr um olmayabilir soramadım henüz 😔