Ekimannesi Gazmelimcik Fırat bey normal Doğum bekleyelim ama daha zamanı var ayrıntıları konuşmanın dedi, sizinle ayrıntılı konuştu mu Doğum hakkında? Oda hakkında karar vermedik daha.
Gazmelimcik Ekimannesi normal planladik biz panik yaparsaniz sezeryna cevirirz dedi firat bey ve cem bey beni 4 senedir taniyorlar panik bir yapim var ama yaparsin diyorlar bakalim😊😊😊 ailemde herkes normal diye zorluyor bakalim 9.kati begendik bizde ama baya pahali geldi bakalim ne yapcaz
Ekimannesi Gazmelimcik anladım biz katlara bakmadık, hayırlısıyla gelsinler inş🙏 Odalar pazar günü müsait oluyor dediler, pazar gidip bakıcaz, sağlık sigortanız yoksa pahalı olabiliyor biraz doğum, bizim sağlık sigortası karşılıyor Allahtan.
Gazmelimcik Ekimannesi bndede ozel saglik var ama odalari karsilamiyor limitim yetersiz kaldi 7000tl limit asla yetmiyor
ozlemabdullah Busecetin bende emekli sandıgıyım acaba sızın ozel saglık sigorta nız mı var yoksa bende ucretsız muayene olabilir mıyım
nevzatbaskomser @Mine32 mesajınızı yeni gördüm. Doktor takvimi ranfevusuyla kendi randevu veriyor biz uğraşıyoruz. Muayene için hiç beklemedim. Doğum ücreti normal sezeryan 1500. İsteğe bağlı 2000. Anestezi için ekstra ücret talep etmiyorlar. İyi ki Sertan bey diyorum.
Ebrugb @Ekimannesi sizde Fırat beye gidiyormuşsunuz bende internet üzerinden bulmuştum ve çok memnun kaldım doktorumdan
Ekimannesi Ebrugb evet bende çok memnunum şimdilik, inş doğumumuzda güzel geçer. Siz doğum yaptınız mı?
Ekimannesi Gazmelimcik hay Allah, biz Doğum teminatı eklemiştik 1 yıl öncesinde, o karşılayacak. Bence normal oda tercih edebilirsiniz, süitin tek farkı küçük bir misafir odası olmasıymış.
OgretmenEva İstanbul göztepe medical park hastanesi mehtap yazıcıoğluna gidiyorum ☺️ 10+5 olduk bugün 🙏🏻
Moryel Ben de yedikule surp pırgiç ermeni hastanesine gidiyorum. Doktorum ağvni tezenli nergis. Hamilelikten önce de doktorum oydu. İnanılmaz memnunum kızlar ☺️