Ozay Nurbanu34 emsey güzel.orkide hanım süper.ama ben sezaryen sonrası normal istiyorum.adatıpta saynur hanım çok destekçi bu konuda.o yüzden adatıpa geçtim.ilk bebeğimi emseyde yaptım.
Yas35 SemraErkann bence önünden bile geçmeyin o hastanenin ben gittim çok pişman oldum. Hangi doktora gidiyorsunuz
SemraErkann Yas35 neden başhekim Hakan kılınc. Gayet memnunum ben hastaneden de doktorumdan da ilk gebeliğimin doktoruydu zaten 9 ay boyunca su anda da yine kızımın doktoru
Yas35 SemraErkann Avcılar Anadolu Hastanesinde Hakan KILIÇ adında bir doktor tanımıyorum. Mehtap Hanıma ve Uğraş Hanım a gitmıştim. İkisi de moralimi çok bozdu ve hiç memnun kalmadım.
SemraErkann Yas35 hastaları fazla Yok zaten gittiğin doktorların ne zaman gitmiştin neden bozdular moralini 🤔
0581 Ilkgozagrimiz valla canım öyle böle işte mega medipol e devam edicem ben çünkü yoğun bakım ünitesi açılmayacakmış medipol de doktor Doğum için Buraya gelme dedi ebe Yok hemşire Yok doğru düzgün dedi bende şok oldum şuan 23 haftalığım
0581 Ayten hoca bazen doktorlar dışarıda hastanelerde doğumuna girmek için de yapıyor olabilir oda çok maliyetli 10 bini geçiyor bende bu yüzden hastane değiştiricem mega medipol için de internet te hep olumsuz şeyler okudum ama hayırlısı
Ilkgozagrimiz 0581 bilemedim ayten hanım bnmde doktorum gayet ilgili ve asla öyle bisey duymadm yaa allah allah dısarda doguma gelmiyo diye biliyorum bn