Ezgistn BetulCoskuner muayene ve doğum ücreti hakkında bilginiz varmı? Bende Esra hanıma gitmek istiyorum pazartesi günü
Eymeneslihan Gizem1504 önceki doktoruma göre memnunum en azından bilgi veriyor bebeğim hakkında ve en önemlisi mecbur kalmadıkca sezeryan önermiyo
Swraksya Ataşehir avicenna hastanesi Sibel hanıma gidiyorum çok memnunum gerçi daha yeni başladık ama bakalım 😳
Melikeznar bsraanne bende avrasya hastanesine istepan beye gidiyorum ama değiştiricem gamze hanımı düşünüyorum ama çiğdem hanım nasıl?
Esramine Nurcankrkya amin inşallah tum hamileleri canim 😊 bana % 100 kız demişti 💕 değişmez herlde seninde bilgili doktra benzyo serçin hanim 🌸
Zeyyy Mervezngn yok canım ben sezeryan yaptım ama mecburi yönlendirdiğim arkadaşlarımda oldu onlar normal yaptı ben seviyorum kendisini çok ilgili baştan savma bakmıyor yani 10 senedir giderim hale hanıma
Gozdenur SemraErkann avcilar anadolu hastanesi nerde? Ben murat koluk gittim memnun kalmadim ilk hamileligimi ogrendigimde. Bende bahcelievlerde nisa hastanesine gidiyorum muhabbet hanima
SemraErkann Gozdenur canım avcılar parseller olarak da geçiyor internet ten açık adresine bakabilirsin canım
Elif2307 Zeytinburnu avrasya hastanesi Gamze Baykana gidiyorum çok memnunum çok tatlı güler yüzlü hiç birşey sormaniza gerek kalmadan uzun uzun herşeyi anlatan bir kadın 3arkadasim da onda doğum yaptı onların önerisiyle gittim ve gayet memnunum insallah bi sorun yasamayiz🙏