Sympktz Kızlar doktorum şeker yüklemesi istedi. Devlet hastanesinden hangi bölüme randevu almam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Cicek10 Sympktz özel klinikte sanırım doktorunuz devlet hastanesinden de kadın doğumdan alacaksınız randevuyu
inci_34 Sympktz aile hekimine git açlık tokluk değerlerine baktır sonuçlarını doktora göster gerek varmı de belki sınırların güzel çıkacak istemesine gerek olmayacak
Cilekkz-22 Sympktz bende devlette yaptırdım doktorum kağıda 75 gr ogtt yazdı bununla biyokimya laboratuvaruna in randevu al dedi bende indim 27 veya 28 haftama randevu alıp yaptırdım
kaderelmci Sympktz kadın Doğum bölümüne almanız gerekiyor doktor ordan laboratuvara yönlendirme yapıyor bazı devlet hastanelerinde içeceği kendileri veriyormuş ben kendim aldım eczaneden içip öyle yaptırdım
Sympktz inci_34 canım açlık baktırdım sonuç yarın çıkıcak ama şeker yüklemesi yaoılmıyor doktorum şeker yüklemesi istedi hızlı kilo aldığım için sağlık ocağıda onu yapmıyormuş
Tuba0909 Aile hekiminde bir hafta açlık tokluk takibi daha sağlıklı benim doktorum kesinlikle yükleme önermiyor benim de bugün yarın başlayacak takibim
Mihribancglr Sympktz benimde doktorum yükleme yapmayacağım tavsiye etmiyorum dedi sadece açlık ve tokluk sekerini ölçelim dedi 2 hafta sonra gel yapalım dedi 29 hafta oluyoruz 😍