Yaklaşık 6 ay önce kalp durmasıyla dusuk
yaptım.Normalde çocuk sahibi olmak icin hamile olmak icin hicbisey yapmadım pcoslu olmama rağmen akışına bıraktım korunmadım ve bir süre sonra kaldım.Sonrasında dusuk yapınca insanın düşünceleri tamamen değişiyor ve tekrar olmasına odaklanıyor gerçekten cunku ben düşükten önce kesinlikle böyle değildim şimdi ise takmıyorum çok üstüne düşmicem desem de tam oradayım aslında. ovulasyon testi yapıyorum yumurtlama yok adet olamıyorum üzülüyorum sürekli düşünüyorum düşükten sonra hemen kalırsın üzülme diyorlardi yine yok rüyamda hamile olduğumu gördüm bugünden beri kendimde değilim moralim çok bozuluyor.Sanırım çok etkilendim.Sabah kalktım ve rüyamdan uyanınca sanki kotu bisey yapmışım gibi uyandığıma kızdım sonra da kendi kendime kırıldım.Kırıldım ve bunun tarifi yok.Hem olmadığına üzülüyorum hem de bu kadar takıntılı duruma geldiğime üzülüyorum.Aslında hep kendimi dualarımla sakinleştiririm.Doğru zaman olsa,benim
icin hayırlı zaman olsa Rabbim
nasip ederdi diyorum ama beklentiye girmek çok başka arkadaşlar.Bebek isteyenlerin postlarını görüp sizler için tüm kalbimle dua ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun,hayırlı evlatlar nasip etsin,hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin insallah.