AlyaEkmen_ Bursa da yaşıyan tecrübeli anneler hamişler ve anne olmak için hastanede takibi olan anne adayları ❤️Bursa da memnun kaldığınız hastaneler doktorlar kimlerdir ? Gittiğiniz Hastanelerin muayne ücreti ve doğum fiyatlari hakkında bilgisi olanlar hadi toplanalım ☘️
Aysenturnaaa AlyaEkmen_ Bursa’da genelde 200 ve üzeri tüm hastaneler ☺️ ben Gemlik Atakent Hastanesi’ne gidiyorum 100 TL muayene ☺️ kızımı da Bursa’da emre uysal da dogurmustum ama feci pahalı artık☺️
mucizemmmmmmmm AlyaEkmen_ Doruk yıldırma gidiyorum canım gizem yıldırma çok memnunum muane ücreti 140 doğum ücreti 3200
Aylinsemih AlyaEkmen_ jimer hastanesi fatma nuray hoca saolsun çok ilgileniyor herşeyi detaylı anlatıyor he zaman arayabiliyorsun yardımcı oluyor kızım gibi görüyorum seni diyor 230 tl olması lazım ucreti
Sumc AlyaEkmen_ canım medicanadan memnunsan kendisi bi doğum sigortası yapıyor tüm kontroller ve doğumun içinde olduğu sadece doğum fiyatına falan denk geliyor. Bir sor istersen.
AlyaEkmen_ Aysenturnaaa yaa evet ben internete araştırıyorum şehirden şehire çok farkediyor ben başlangıç olarak Medicana da başladım ama iyice araştırıp devam etmek istiyorum 255 TL sadece muayne suanlik doktorumdan memnunum ama şuan çalışmadığım için eşim tek çalışıyor borç yapıp doğum işinede girmek istemiyorum muaynelerden çok bişey olmuyor ama doğum fiyatlari prestijli hastanelerde 7 binden başlıyor ki çoğunda çekim oda süsleme dahil değil ekstra 😂bı yanım aman ne olcak ver diyor bı yanımda şu pandemiden dolayı işsiz kalan biri olarak boşver diyor 🙄
Filizaybars AlyaEkmen_ canım embiye Yılmaz benim doktorum ve kesinlikle tavsiye ederim özel muayenesi var Tüze plaza da Hayat hastanesi ve dorukla anlaşmalı ben hayatta yapıcam doğumu. Muayene ücreti de 150 lira
Gencanne16 AlyaEkmen_ canım medicana sompa sigortayla anlaşmalı normalde 7.500tl olan doğum ücreti sigorta sirketiyle anlaşırsan baya düşüyor bi araştır
AlyaEkmen_ Aylinsemih yaa ne kadar güzel insanın doktoru ile bu denli yakın olması bir hamile için çok büyük şans❤️ doğum hakkında bilgi aldınız mi acaba fiyatlar nedir ?
AlyaEkmen_ Esra1 Doğum ücretine neler dahil peki ☘️ epidural doğum mesela dahil mi 🙊birde fotoğraf çekimi oda süsleme falan size mi ait
Aylinsemih AlyaEkmen_ Aynn katılıyorum dogum fiyatları pahalı 8 bin istiyorlar normalde sezaryanda aynı paket şeklinde bu fiyat sipinal ve epidural karışık iğne yapılarak sezaryan yapılıyormuş
AlyaEkmen_ Sumc ilk gittiğimde özel sigortaniz var mı diye sordular ama yok dedim bı daha ki gidişime sorayım ❤️ teşekkürler ☘️
Esenburhan123 AlyaEkmen_ bende pembe maviye gidiyorum epidural normal Sezeryan sağlıkçıya 7200 dediler banada cok geliyor ama başka hastaneyede güvenemiyorum
AlyaEkmen_ Esenburhan123 çalışıyor musunuz şuan bende sağlıkçıyım ama evlenip Bursa’ya geldim ve iş bulamadım bı turlu anestezi teknikeriyim 🙊İzmir de calsiiyordum ama bursa da bir türlü iş bulamadım 😓
Esenburhan123 AlyaEkmen_ ben ebeyim öğretmenlik yapıyorum eşim paramedik kartını istiyorlar indirim oluyor tüm tahlillerde işlemlerde
AlyaEkmen_ Esenburhan123 hmmm benim de sağlıkcı kartım var ama şuan çalışmadığım için işe yaramaz muhtelemen 🤗☘️
Sed22-09 AlyaEkmen_ ben bağlarbaşında özel muanesi olan Neriman Çelik’e gidiyorum 200 TL muanesi, doğum için bir çok hastane ile anlaşması var benim tercihim medicanadan yana oldu nasip olursa doğumum orada olucak, doktorumdan oldukça memnunum
AlyaEkmen_ Sed22-09 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Ne kadar anlastiniz doğum için peki
kubraannecikk1 AlyaEkmen_ nilüfer “esentepe” hastanesinde"emel"hanıma gidiyorum mükemmel bir doktor.7 aydır ona gidiyorum birçok arkadaşımın doğumuna girdi prenses gibi aldılar kucaklarına,bende alırım inşallah melek gibi doktorum 🥰 bu arada muayne ücreti 200 tl doğum ise 3500 tl
AlyaEkmen_ kubraannecikk1 yaa ne güzel darısı bize inşallah ❤️fiyatı bir çok hastaneye göre baya makul 🍀
Nrgsalp kubraannecikk1 sezaryen doğumda eşi ameliyata aliyorlarmu biliyor musunuz bnde esentepe hastanesine gidiyorum da muhtemelen sezaryen olacak esim de yanımda olabilirmi acaba
MercimekveAnnesi16 AlyaEkmen_ Bursa Esentepe hastanesi neşe kaplan Karakaş muayene ücreti 210 doğum normal vs sezeryan 3500 TL