Arfe Merhaba kızlar 8+4 günlük hamileyim günlük 2.5 3 lt su içmeye calısıyorum ama ınanın 10 dk bir wc cıkıyorum gercekten sinir bozucu .. siz kac dk bir cıkıyorsunuz ? Normal 20 dk diye duydum ama benım erken gelınce korktum birAz
Zeynep_18 Arfe çok normal ben yakında orda yatıp kalkıcam ilerki haftalarda aşağıya vurdukça daha kötü oluyorsun😁
Aslhn12 Arfe için için tuvalete çıkın ne güzel işte idrar yolu enfeksiyonuna bire bir 👍🏻 Bi sorun olmaz
Arfe Burcuckmk anladım cnm tsk ederım evde yine sıkıntı olmuyorda doktor ıdrara sıkışık gel dıyo 🤗 tutuyorum hastanede diyorum sıkısık gel demesi kolay gelde sen tut diyorum 🤗😂
Caglarmm Hapşurmaya korkuyorum tuvalete gidiyorum azıcık oluyo insan gerçekten sinir oluyo geceleri geldiğini hissetmiyorum şiddetli karın ağrısıyla gidiyorum tuvalete
Nlfrylmz Arfe 26 haftalığız inan tuvalete gitmekten yoruluyorum. Eşim artık evin içinde beni bulamayınca yine mi tuvalettesin diye dalga geçiyor 🤣🤣🤣
Nlfrylmz Arfe evde problem değil de dışarı da çok zor oluyor hele bir de alerjik hapşırma olunca daha da beter 😂😂