Berfin124 Merhaba kızlar biraz önce dondurma sipariş verdik menü yanında yedim biraz tadı değişik olunca tarihine baktım 2019 yaziyo aradık söyledik çok yemedim 3 4 kaşık aldım tadı farklı gelince bıraktım birşey olmaz dimi ? 29 haftalık gebeyim
_biranneadayi Berfin124 sakın yemeyin dondurma hep bizde hassas noktadır amcamı bu sebepten kaybettik. Çıkarmaya çalışsaydın keşke hemen. Bir daha çoook dikkat etmelisin hatta paketli şeyler yeme bence artık
Mervg Berfin124 1 2 saat içerisinde bir tuhaflık hissetmediyseniz korkmayın bence bol su için ben de tarihi geçmiş kaymak yedim ertesi gün farkettim bir sey de olmadı
Jewerly 2019 mu nerden aldınız onu öyle. Sizde zehirlenme semptomu yoksa sorun olmaz kendinizi takip edin
Berfin124 Jewerly Komagene varya yanında dondurma olan menü söyledik bildiğimiz yer aslında aradık gelip aldılar degistrdiler
Minikbebegim1999 Baya uzun zaman geçmiş uzerinden ama sormak istiyorum bi sorun yaşadiniz mi bende yedim kutusunu nezaman attim hatirlamiyorm ama duşununce 1 sene olmamiştir diyorum 2 senedir aynı evde oturuyorum herhalde olmamıştır bi sorun olurmu ya @Berfin124