yakamoz 36+1deyim haliyle gebelik bayağı zorlaştı artık. Fakat zaten ağrılar, sancılar yetmiyor gibi bir de birkaç gündür aşırı el uyuşmaları başladı. Gece ağrısına uyanıyorum, sabahları hep uyuşuk ve asla uyuyamıyorum bu yüzden iyice psikolojim bozuldu. Var mı yaşayan, sebebini bilen?😢😢
Ades yakamoz el uyuşması bende 19 20.haftalarda basladı şuan 31 haftalığım hala uyusuk sol el parmaklarım cok zor ama alıştım artık bnm cok erken basladı dr da erken ama endiselenecek bir sey olmadığını söyledi
HicranKzn yakamoz nöroloji doktoru raporla bileklik verdi bana parmağa geçmeli o sayede kurtuldum🙏🏼 Bir kaç ay çektim ağrısını sinir sıkışması diye geçiyor o uyuşmalar. Gece gündüz hiç çıkarmadım. Tavsiye ederim 👍🏻 Eczane ve medicalde bulabilirsin.
HicranKzn yakamoz nöroloji doktoru raporla bileklik verdi bana parmağa geçmeli o sayede kurtuldum🙏🏼 Bir kaç ay çektim ağrısını sinir sıkışması diye geçiyor o uyuşmalar. Gece gündüz hiç çıkarmadım. Tavsiye ederim 👍🏻 Eczane ve medicalde bulabilirsin.
rf17 38. haftadayım bayadır ben de yaşıyorum bunu. çok acı verici bir şey gerçekten, insan bazen yüzünü bile yıkayamıyo o his geçmeden. bi süredir geceleri el ateli takıyorum biraz daha rahatlatıyor. yine geçti diyemem ama en azından o atellerle kan dolaşımu devam ettiği için şiddeti azalmış oluyor :)
yakamoz HicranKzn Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. En yakın zamanda bir nörolojiye gözükeyim ben de. Tekrar tekrar çok sağolun😍