Efsunnn Arzumca34 benim 3. Aydan beridir var hala geçmedi hamilelikte geçmesi daha zor doğurunca artik
minimicki Arzumca34 nereden anlıyorsunuz idrar yolu enfeksiyonu olduğunu benim idrarım çok yoğun kokuyor bugün araştırdım enfeksiyon yazıyor sizinde böylemi
Deletedmom23234 Arzumca34 Bu zamana kadar ne yaparsam yapayım geçmedi maalesef. Bu 3. Gebeliğim hep enfeksiyon kapiyorum. Doktorum doğumdan sonra geçer dedi bakalım 🤷🏻♀️ 🥺
birprensesvebirprensannesi Arzumca34 Yaaa kesin bir çözüm bulursanız bende istiyorum bıktım hamileliğimin başından beri yapıştı gitti bı ara yine gelmiş 33+3 uz bıktım 10 gün önce antibiyotik bitirdim tekrar idrar verdim ve ne göreyim dahada yükselmiş su içe içe bı hal oldum yok bana mısın demiyor
gzmcn @Efsunnn çok dikkat edin sakın ihmal etmeyin hatta şöyle tavsiye vereyim en yakın zamabda bi kan testi vermenizi öneririm idrardan kana geçme hızı hamilelikte daha yüksek.. ve bu süreç çok zor neden mi yazıyorum bunları .. 4 gündür hastanede kanda yüksek enfeksiyondan dolayı yatıyorum.. bir hafta daha burdayım böreklerim şişmiş tıkanıklık yüzünden size bunun ağrısını tarif dahi edemem günlerim çok zor geçiyor.. bir an önce iyileşmeyi bekliyorum acı içinde …
Efsunnn gzmcn evet haklisiniz şükür daha kana geçmedi devlet hastanesine gidiyorum pek ilgili gozukmuyo doktorum😕
bambam_betty Ya benim de devamli oluyor. Hatta bi kere hastanelik oldum, antibiyotik kullandım, serum yedim. Ama yine başladı. Bol bol su içiyorum. Kekigi kaynatıp suyu ile vajina bölgesini yıkamak iyi gelir diye duymuştum. Denemedim ama
B-P-R bambam_betty bu söylediğiniz zararlı değil demi yapsami acaba ya doktorumda sirkeli suyla vajinanı yıkaya bilirsin demişti ama
Merve1966 Ben de gören hafta kan ve idrar tahlili verdim doktorenfeksiyon var dedi suya katılan bir toz ilaç ve antibiyotik verdi kullanıyorum ana bu enfeksiyon yıllardır bende olan bi şey azıcık üşütsem ortaya çıkıyor geçmek bilmiyor