Pelin-1 Suan 13+1 ikizlere hamileyim maddi olarak agir gelecegi için ay ay sira sira alacagim ihtiyaçlari.. sizce kacinci haftada başlamalıyım malum erken dogum riski de var maalesef 😐28.haftada bitirmeyi dusunuyorum alişverişi
Portakalgeliyor Pelin-1 cinsiyet içermeyen şeyler almaya başlayabilirsin şampuan gibi küvet gibi .. 🙏🏻
Nlfrylmz Pelin-1 banyo malzemelerinden ve iç zıbın tarzı şeylerden başlayabilirsiniz. Ayrıca almadığınız ayın parasını da kenara atma gücünüz varsa atın çok büyük destek oluyor o para.
milena11 Pelin-1 valla okadar aşırı masraf ki herşey ne kadar erken başlarsan okadar iyi olur. Ben 12+3 de öğrendim cinsiyeti. Hemen zıbınlara başladım yenidoğan tulumlar aldım. Her ay mutlaka birşey aldım yada taksite girdim 21.haftada çok şükür bitti herşey.
1Acemianne Pelin-1 Bende maddi açıdan sıkışmamak için anne bebek çantasıydı şampuan bebek bezi ateş ölçer agız mendili vs aldım
Pelin-1 Portakalgeliyor çok tesekkur ederiim☺️ hep mustela öneriliyor siz aldiysaniz ne aldiniz acaba
Portakalgeliyor Pelin-1 aslında jonhsons baby aldım a-z herşeyi sonra aman dedim denerim bakalım ne kadar gidicek parasına değecek mi mustela şampuan ve losyon aldım sudocrem pişik kremi aldım 😂😂
Esraesraplt Baktığında en çok ıslak mendil ve bez. Bunun yanında şampuan ,deterjanı, zıbın(çünkü çok hızlı büyüyolar)yeri geliyo kıyafete yetşmeye çalışıyorsun.