Mrveyl Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum karaca makinesi alcam karaca hatır mod mu olsun yoksa sadece karaca hatır mı olsun? kullananlar var mı memnun musun ?
Hello22 Mrveyl karaca hatır mod kullanıyorum memnunum türk kahvesi kadar sütlü kahve de tercih ediyorsanız kesinlikle öneririm ayrıca süt ısıtma özelliği de avantaj
canserko Mrveyl hatır hüp kullanıyorum bir senedir . Bir kere garantiye gitmesi gerekti. Allahtan karacanın servisi cok hızlı ve cok iyi hemen halloldu. Temas problemi vardı onun dısında memnunuzz
Nurtrky Mrveyl arasında çok fiyat farkı yok şuan indirimde hatta ama ben etrafımda kullananan görmedğim için alamadm cesaret edip😂
Hello22 Mrveyl tabana biraz yapısma yapıyor evet ama kendi temizleme fırçası ile kolayca cıkıyor yanık olmuyor
Mrveyl okunmusciklet bende trendoldan bakıyorum karaca magazalarına gittiğimde çok baya parka farkı oluyor
canserko Mrveyl onu bilemiyorum ama karacanın garantisi ve servisi cok iyidir cok hızlıdır, kullanıcı hatamızı bile yaptı mutfak robotlarımızda oradan. Bu tip elektronik eşyalarda servis de cok önemli
Dmndmn Mrveyl Ben sadece Hatır olanı kullanıyorum pişirme süresi çok kısa,kahvesi lezzetli ve köpüklü,ışık sistemi var,başlarken ve biterken ayrı melodiler çalıyor çok hoş ben çok memnunum 🤗