Mlskya Bende bir gun buraya dogum hikayemi yazmayi hayal ediyordum cok sukur sonunda oldu😇 Kizimiz tam 40 haftasini doldurmustu. Sancilarim pek yoktu 2 cm aciklik vardi ve kndi sancim gelmiyordu. Dun gece icin doktorum yatis verdi. Suni sanci vererek dogum yaptirmak istedi. Bizde kabul ettik ve geldik sanciyi verdiler sabaha karsi basladim sancilanmya uykumu da alamadim uykusuz bitkin ve ac dustum tam 8 saat suni sanci cektim ve bana misin demedi sadece 5 cm acilma oldu. O cektigim sanciyi asla unutmicam suni sanciyi zor durum da kalmadikca kabul etmeyin derim.. neyse 5 cm aciklikla istemsiz ikinma hissi geliyodu kizimin artik saclarini gorunuyodu gelmeye baslamisti hemen catala cikardilar kesi attilar 12 cm tamamlayip 3 kuvetli ikinma da bebegimin kafasi cikti sadece kafasinin ciktigini hissettim bedeninin ciktigini hissetmedim. oyle bi guzel rahatlama gelmisti ki biraksalar uyurdum orda😇 Sonra bebegimin kontrolunu yaptilar cok sukur saglikli 🙏🏻 Onu gorunce oyle bi agladim ki anne mi oldum? bu benim kizim mi? Diye sorular soruyorum kendime o kdar mutlu oldum ki cok sukur 9 ay in mukafati melegim geldi😇🙏🏻 Dogum dan sonra sutum de geldi hemen cok sukur suan ikimiz de iyiyiz rqbbim e sukurler olsun. Allah butun annelerimize hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin insallah kendine cok iyi bakin 😇🙏🏻👍🏻
Nurce Mlskya allah sağlıklı mutlu uzun ömür versin meleğine 😇🙏🏻🌸 ben de 28 haziran doğumluyum ve en büyük özelliğim annemi çok sevmem ilerde büyüğünde göreceksin çok şanslısın 😉yengeç kızınızla bir ömür mutluluklar canımmm💕