Duygucoban Kizlar 14 haftalik hamileyim gecen hafta pembeyle baslayip kirimiziya donen bi kanamam oldu ama doktor herhangi bi sorun goremedi kanamayla alakali progestan verdi fitil olarak kullaniyorum bu surecte iliski yasakmi gerci ben gebeligimi duydugum andn itibaren hic kalkismadim ama kafamada takildi
Aytn Duygucoban canım bana doktor bi 10 gün yasakladı ama bitince ve 10 gün sonra kanama yoksa sıkıntı yok dedi😊
deletedmom11 GebeLikle iLişkinin pek bi aLakası yok yani düşük tehLikeniz yada bi probleminiz oLmadığı sürece yok amaaaa fitil kullanıyosanız yüzde yüz yasakLı diye biliyorum iyileşme sürecindeyken yasaktır
AselBol banada tam yerleşene kadar yasaklamıştı,hatta kalp atışını duyduktan sonra leke gelmişti senin gibi canım progeston werdi proluton iğne vuruldum,sonra çok şükür bi skntı kalmadı we hamileliğe uygun pozisyonlarda 3-4defa ilişkimiz oldu 6.aya kdr
Mrversnmz Benimde dusuk tehlikem vardi yasakladi ama baska doktora gittim ayni hafta doktorumu begenmedigim icin o bakti ve sikinti yok haftada 1 normal agrin olmadigi surece gebeligininde daha rahat gecmesini saglar dedi
DilekAlkanat Kanama dusuk riskinin belirtisi dusuk riski olanlardada doktorlar iliskiyi yasakliyor benim 4ay oldu nerdeyse hala yasak 🙈