EsilaErtugrul Tam 31 haftalık olduğumda ankaraya yolculuk yapmak istiyorum doktoruma sordum. Çok bir sakıncası yok gitde diyemem gitmede diyemem mesuliyet sana ait dedi çok kararsız kaldım. Yol 5 bucuk 6 saat sürüyor bu haftalarda yolculuk yapan varmı?
Arifcaninannesi EsilaErtugrul oglumda melekete gitmek icin yapmistim saate bir durup 10 dakka yuruyorum dum simdide 34+2 yim sali gunu r saat surecek memlekte gidecegim
MDT EsilaErtugrul ben 30. Haftamda Adana’dan Ankara’ya geldim. Çok şükür bir sıkıntı olmadı.Otobüsle olursa zor olur. Uçakla olursa zaten doktordan rapor almanız gerekiyor. Kendi aracımızla yaptık biz. Sık sık mola verip yürümek gerekiyor. Ön koltukta koltuğu hafif yatar pozisyona getirip bel boşluğunuza yastık koyarsanız ve aracı kullanan kişi aşırı hız yapmayıp çukur ve tümseklere dikkat ederse bir şey olmaz. Ama tabi bu söylediklerim risksiz bir gebelik için geçerli
mlkkk EsilaErtugrul canım bende Ankara’ya gitmeyi düşünüyordum 32haftalık hamileyim 8saat filan sürüyor yol aslında saat başı durup en az 10dk yürüyüş yaparak kan akışını hızlandırarak bi sıkıntı olmaz diye düşünüyordum erken doğum riski veya başka bi durum olmadığı için ama son kontrolümde bebeğin gelişimi üç hafta filan önde ne olur ne olmaz illa haftasını beklemez diye gitmekten vazgeçtim gerçi ben yoldan ziyade ağırlaştım Ankara da rahat gezemem diye vazgeçtim😅 erken doğum riski filan yoksa araba da rahat edebileceğin şekilde giyinip gidilebilir ama kendi hamileliğini kendin daha iyi bilirsin bi sorun olma durumu varsa vazgeç
umyahsen EsilaErtugrul canım ben memlekete gidicektim ama çok uzun sürüyor kendi aracınla 12saat. O yüzden gitmedim. Ama eşimin arkadaşı eşini kayınvalidesiyle 12saatlşk yola göndermiş doğuma 25gün kala. Yani size kalmış bişi csnım. Giden gidiyor ama. Sizin haftanız da çok geç değil ve 5 6saat uygun giibi. Tabi doktorunuza da sorarsınız 🤗
Baransmom Ben iki haftada bir konya ankara arası gelip gidiyorum canım,35.haftama girmek üzereyim bu zamana kadar da bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
Demetb EsilaErtugrul ben cesaret edemedim, giden gelen var ama doktor dogru diyor her şey olabilir sorumluluk sana ait. Aniden dogum olsa bişey olsa yollarda rezil oluruz diye gidemedim
A-karaisli EsilaErtugrul 35. Haftada osmaniyeden Aydın’a geldim 12 saat cok sükür hiç bi sıkıntı olmadı doktorum gidebilirsin dedi sadece saatte bir iki saatte bir yürü biraz kan dolasımın olsun dedi
EsilaErtugrul Çok sağolun yorumlarınız için🥰 kendi aracımızla gitmeyi düşünüyoruz. Eşim asla hız yapan biri değil zaten ama karar vermekte biraz zorlandım. Erken doğum riskim falan yok çok şükür🤲🏻