suscarparimm Nazzprlkci Normal doğurcam dersin ay sancısı şöyle ay böyle sezeryan dersin ooofff çok zor ayağa kalkıyorsun dikişli oturamıyorsun çocuk susmayacak sütün gelmeyecek vs vs 😂😂😂
aslannaz21 Nazzprlkci son 5 saglikla gelsin yavrularimiz ben uykusuz kalmaya raziyim 2.hamileligim az cok tecrube var ama nedense cok sabirsizim bunda
Gamzeee89 Nazzprlkci son 20 geçmiyoorrr günlerrr ayy ayy iyice ağırlaştım sezeryan olucak inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz 😀
Nazzprlkci Gamzeee89 darisi basima Insallah ben heyecandan uyumazdim herhalde gunlerce nasil olcak diye🙊🤣
Nurklc38 Nazzprlkci of bende çok sabırsızlanıyorum karnımda tekmeleri hissetmek istiyorum😂 gelsin bir an önce kime benzicek merak ediyorum😂
Mgokkilicc Nazzprlkci ay valla herkes aynı şeyi söylüyor söyleyenlerin de 3 4 tane çocuğu var bu kadar kötüydü madem 1 tane yapsalardi 🤬 gerçekten biz bu kadar kavuşmak için sabırsızlanıyoruz anlatıyoruz ama heves kırıyorlar 😏
Ays0 Funda2735 kuyruk sokumu kemiğim kırık benim normal doğum riskliydi bugün de detaylı anlattım durumu zorlamaya gerek yok direkt sezaryen olsun dedi