Minikkuss 3 yaşında bi oğlum var anneler . Bezi bıraktık bugün 3. Gün tahmin ettiğimden daha iyiiydi aslında ama bugün çok zor geçiyor .. 3 senedir kakasini ve cisini bezine ayakta yapmaya alıştığı için şuan klozete veya lazimliga oturmuyor .. banyoya koşup çamaşırıni çıkarıp ayakta biraz yapıyor bacaklarindan cis akınca da huylanıyor sanırım bu sefer kendini sıkıyor yapmıyor . Tuvalete zor yetişiyor kendini sıktığı için . Tam olarak ne zaman düzelir 🤦♀️
ErsiNuray Minikkuss canm.kiz erkek farkli olur ama bnm.kizmdada cok ugrastim zamanla alisir biraz yorucu bi surec 1 ay alisma desen bi yil nerdeyse duzen oturtmasi bn haziranda birakmstm daha yeni 2 ay öncesinde kaka tutuyordu kabz oluyordu yeni tam oturttuk duznei arada kacamaklar oluyor tabi cocuklarn en zor ani bu tuvalet egtimi sanrm
Linaasel Minikkuss biz biraktirdik çok kolaydı bir senedir çocuk wc sine yapiyor sadece gece bezliyorum
Minikkuss Linaasel bende gece ve ögle uykusunda bezliyorum . Hatta hic yapmıyor beze . Öyle tutuyor ki kendini patlayacak gibi olduğu an koşuyor lavaboya . Lazimliga veya klozete oturmak istemiyor . Sorun orda 🤷♀️
Linaasel Minikkuss arabalı ev ler var müzikli onlardan alsanız ben öyle yaptım 101 d gelmsdi almıştım öyle alisti
Minikkuss Linaasel ona benzer bisey var bizde de direksiyonu var ona oturup direksiyonu çeviriyor oyuncak gibi kullanıyor lazmligi 🤗
Gulsenyilmaz Benim yeğenlerim 1,5 yaşında bıraktı bezlerini daha konusamiyorken cislerini söylüyorlardı birazda çocuğun icinden gelmesi gerekiyor sanirim bir de Adana sicak oldugu icin bezi hic sevmediler tuvalet daha rahat geldi onlara