Omerhatice momsdc aynen canım belli olmaz valla ne zaman gelecekleri ☺ bugün temizligimi bitirdim hamd olsun son kendi kıyafetlerim yıkansın nasipse çantamda yarın aksama hazırlarım 🙏
momsdc Melek-16 evet bendede öyle ya korkuyor olmama rağmen ısrarla normal istiyorum. Ama sanki ben doğurmayacağım gibi
Ebru92 momsdc valla ben kasılıp kasılıp bekliyom evde . Öyle düzenli değil sancılar suyum falan da gelmedi bakalım kısmet🤔
Kizimablaoluyorr Smeyyeugus kanlı slime gibi bişey yumuşak ama yapışkan olmayan bı akinti ama hacimli umarım anlatabilmisimdir 🙈
Huzurmelegim_28 momsdc son 79 hem heycan hem stres nasıl bi doğum olucak hala bi karar vermiş değilim hala devletmi özelmi kararsızımm zaman geçmiyorr
Haticekskn Huzurmelegim_28 Canim bir an once karar vermelisin cunku doktorunun takipli hastasi olursan daha iyi olur senin icin..tum testlerini karar verdigin hastaneye gotur doktorun kontrol etsin bebegini ve seni tanisin.
Nursoylerr MerveDurr benim hiç açıklığım yok pazartesi tam 40 hafta oluyor bebeğin suyu yerindeyse en fazla bir iki gün daha beklerim dedi sonra suni sancı ile başlarız dedi Allah kolay doğum nasip etsin inşallah 🙏
momsdc Asya61 bende de baskı oluyor çok aşağıya ama artık son günlerden herhalde çok korkmaya başladım geceleri uyuyamıyorum doktorla görüştüm pazartesi spinal düşünüyoruz
Haticekskn momsdc bu sene bebişlerin hepsi inatçı. Hiç kimsede belirti yoo valla 🤭🤭🤭 benim son 37 ama bakalim nasil olacak. Sanki hep karnimda kalacakmis gibi hissediyorum 🤭🤭
Sumeyyerva Bu gece son 🙈 ssvd istedim ama küçük hanım gelmedi 🤷♀️ Sabah yatış yapıp sezaryen olcm mecbur 🤷♀️
momsdc Asya61 güzel evet ama eşimle kavga kıyamet sabahtan beri sanki o ve annesi doğuracak. Pazartesi gün almıştık ama gitmiycem ameliyata sancıyı çekicem gözü önünde sabahtan beri ağljyorum arayıp söylenmeyen kalmadı.