Pelinbyrktrlr Sezaryen sonrasında da Kullanılabilecek Korse önerisi verebilir misiniz güzel anneler😊 Henüz doğum şeklim belli değil ama sezaryen olursa da sonrasında rahatlıkla kullanabileceğim bir korse almak istiyorum
Icimdeki_mutluluk Pelinbyrktrlr benim bu 3.gebeliğim ikisindede sezeryan oldum takamadım malesef doktor sezeryan olanlara önermiyor dikis yeri enfeksiyon kapar diye taktirmiyor
Esmos26 Pelinbyrktrlr 14 gün oldu sezeryan olalı doktorum artık korse kullanabileceğimi söyledi owli aldım bugün başlayacağım bakalım umarım iyi olur ☺️
Ceylan344449 Pelinbyrktrlr dikisinize zarar verir doktorunuza doğumdan sonra kontrole gittiğinizde sorun o size yardımcı olur
cilekk_receli10 Pelinbyrktrlr bende yeni doğum yaptım doktorum dikişlere değmediği sürece sıkıntı yok takabilirsin dedi. Takınca çok rahatlıyorum yürürken oturup kalkarken çok rahat oluyor. Ama benimkinin bi markası yok eczaden almıştım 🙈
gulapikk Pelinbyrktrlr ben sezeryan olacağım dün kontrolüm vardı doktorum korseni al dedi. Hangisinden alayım dedim bu üç kilitli aşamalı korseler var ya ondan al dedi. İç giyimcilere gidip sezeryan sonrası korse dersen bilir verirler dedi ayarlarsın kilitlerini korsenin dedi. Dün gittim aldım hemen