Ilayda08 Kizlar bebislerinize hangi sitelerden hangi markalardan alisverisler yaptiniz alisverise basliyorum yardimci olurmusunuz 😊
Cilekkz-22 Ilayda08 ben internetten sadece minicity sayfasından alışveriş yaptım olduğu gibi güzel geldi dışarda da bebeve ebebek civil vs. Den alışveriş yaptım
Aysobaciniz Ilayda08 e bebek sitesinden indirimleri takip ettim hafta sonu indirim vardı hastane çıkışları zıbınlar falan bi kısmını e bebek siteden aldım, kalanıda bebek magazalarından almayı düşünüyorum 😌
kadriye25 Ilayda08 trendyol dan aldım ınstagramdan bir çok sayfadan aldım dünde yıkadım hiç sıkıntı yaşamadım mis gibi oldular 🧿😍
birkedilianne Ilayda08 Çoğunu e bebekten ve trendyoldan aldım.Birkaç parça da civilden aldım. Bitti çok şükür 🥰
Portakalgeliyor Ilayda08 e bebek hem gittim hem uygulama üzerinden aldım bim aktüel çok şeyler geliyor takip et :) instagramdan ise bebemer zbebe
Pamugunannesi1 Ilayda08 Evsen bebenin internet sitesinden yaptım uygun fiyatlı ve ürünleri kaliteli geldi. Lcw , özdeller bebe ile tamamladım.
Portakalgeliyor Serpil_21 tabiki gayet iyiydi tek sorun oda kişiye göre değişir benim için değil süre zarfı :)
MDT Ilayda08 interntten pek kıyafet almadım. Sadece 10′lu hastane çıkışı aldım.Geri kalan kıyafetlerin civil ve babymall ' dan aldım. ’Beşik,bakım çantası gibi bir kaç şeyi daha interntten aldım.
Tuba0909 E bebek, LCW dışında birde yaşadığım yerdeki bir mağazadan aldım en çokta o mağazanın uygun olması ve gerçekten kaliteli olmasına bayıldım. Ürünler harika mesela Chicco tarak setini her yerde 60 TL üzeri ben 50′ye aldım 😇👍🏻