Minaveannesi Henüz doğum yapmadım ve ilk gebeliğim. Muhtemelen doğumdan sonra ne elzem ne değil göreceğim ama aldıklarımı daha önce bir postta paylaşmıştım, buyrun;
Merhaba biz öncelikle travel sistem bebek arabasını almıştık puseti vs ile birlikte.
Daha sonra zıbınlar, tulumlar, hastane çıkış seti, çorap, eldiven, bere, müslin örtü, yazlık kışlık battaniye ve mevlüt elbisesi.
Ardından iki beşik ve bir giysi dolabı aldık. Oda hazırlamadık. Beşiğin biri büyük ikeadan, yatak odamıza kurduk. Diğeri daha küçük hem mevlüt için hem de evimiz iki katlı olduğundan aşağıda durması için. Küçük beşik set halindeydi, yatağı nevresimi ve cibinliği şeklinde. Büyük beşik için yatağını, nevresim takımını, yatak yanlarını vs ayrı aldık. En son letgodan 4moms mamaroo ana kucağı ve chicco dönence aldık.
Daha sonra babymall, e bebek, joker ve internet karışık olmak üzere bütün incik cıncıkları aldık. Ateş ölçer, buhar makinası, katlanabilir küvet, bornoz takımı, biberon, emzik, emzik kutusu, tırnak makası seti, saç fırçası, pamuk(ilk başta ıslak mendil yerine), göğüs pedi, lohusa pedi, göğüs jeli, göğüs kalkanı, emzirme sütyeni, atleti, alt değiştirme yatağı, kılıfı vs. İnternetten de mustela bebek bakımsi seti (şampuan, masaj yağı vs) ve bebek deterjanı alındı. Bir de kapı süsü yaptırdık. Daha unuttuğum şeyler vardır mutlaka.
Bu hafta lohusa geceliğini, pijamasını alacağım. Hastane çantası için küçük file çantalar aldım onları hazırlayacağım. Bir tek süt pompası ve poşetlerini almadım. Son ana kadar bekleyeceğim. Şimdilik aklıma gelen bunlar. Sağlıklı doğumlar dilerim 🖤