Ozgeeee2504 Merhaba kızlar bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı hafta öğrendiniz benim 1 yaşında bir kızım var onu 18. Haftada filan öğrenmiştim şuan 5 haftalık hamileyim bekliyoruz 😍
sibelcakmak9325 12+3 um ay başı gitsem mi diye düşünüyorum bende erken mi acaba çok ta merak ediyorum🤭
Ozgeeee2504 sibelcakmak9325 ya özel erken söylüyor ama devlet geç söylüyor sanki ben bu sefer 13. Hafta gibi özele gitmeyi düşünüyorum 🥰
Biranne2meyve Ozgeeee2504 özele gidiyorum hep canım 2. Hamileliğim ikisinde de özele gittim özelde doğum yaptım bunda da özelde doğurucam bana ultrasonları daha kaliteli geliyor
minikkkkkk Ozgeeee2504 ozele gidiyorum canim saglikla insllah kucagimza alalim da sanirim erkek erkenden belli ediyor birde
Esragnss Semy bende öyle yarın ikili teste gidicem bi umut öğrenirim diye düşünüyorum 😃😃hadi hayırlısı
sibelcakmak9325 Bende devlete gidiyorum ayın 20sinde randevum vardı çok erken cinsiyet için dedi ama özel de 12. Haftada soyliyebiliyorlarmis duramıyorum yerimde oyuzden 🤭
Semy Esragnss inşallah meraktan çatlamadan öğreniriz :) hayırlı sonuclarımız olsun😍 kaç haftalıksınız
Semy Esragnss inşallah söylerler valla ben özele gidiyorum umudumu diri tutayım yarın ola hayrola artık 😂
mrsflowers Esragnss canım bende öyle düşünüyordum ama göstermedi bizimki sadece kıza benzettim dedi doktorda emin değil 😂😂
Ozgeeee2504 minikkkkkk evet oda var erkek daha çabuk belli oluyor ve ozeldeki ultrason cihazı da daha kaliteli