Elif-18 Benim gibi sonuçları çıkıp bu testi yaptırıp hayırlı haberler alan var mı acaba çok merak ediyorum yardımcı olur musunuz lütfen her dakika düşünmeden yapamıyorum
Nry0682 Elif-18 ben yaptırdım.İkili testim yüksek riskliydi 1/140 kombine riski 2,4 ense kalınlıgı vardı.çok sükür hicbir sıkıntısı yok bebegimin.
Ftmgl1 Elif-18 benim ikilide değil ama detaylı ultrasonda ayakları içe dönük görüldü bende yaptırdım fetal dna temiz geldi çok şükür korkmayın ikili testler zaten net sonuç vermiyor siz güzelini isteyin güzeli olsun beklerken insan çok stres yapıyor elinizden geldiğince unutmaya çalışın umarım güzel sonuç alırsınız 💐
Elif-18 Benim ikili test sonucum düşük risk geldi ama papp-a mom değeri 1.19, t-hcg mom değeri 2.18 geldi bu yüzden doktorum fetal dna testini önerdi bende yaptırdım bir sorun çıkar mı çok merak ediyorum. İkili testte riskin kaç çıktığını öğrenmek için hangi depere bakmam gerekiyor acaba?
Elif-18 T-hcg değerim yüksek çıkmış ondan testi önerdi bu sonucun yüksek çıkması nasıl bir sonuç çıkarır testte
Nry0682 Elif-18 korkmayın bu testler tanı testi deil sadece tarama testi.Bende böyle zamanında kendimi yedim bitirdim.ve suan öyle pişmanımki benegime yasattııgım stresten.Ve sonuc tansıyon hastası oldum.bu stresi yaşamamak adına yaptırıp kurtuldum .biraz pahalı testler 70 hastalıga bakılan detaylı testler %100 sonuc vermiyo ama %99 luk sonuc veriyo o uüzden durumunuz elveriyosa 9ay boyunca nolucak diye takmak istemiysanız yaptırın.Çogu kiside bu degerler yüksek cıkıyo ama insanın asla ici rahat etmiyo.Bemimde pap-a degerim riskli durumdaydı onun icin drum bana coraspin baslattı.
Elif-18 idiloska tebrik ederim inşallah benimde öyle olur peki sizde de mi t-hcg mom değeri yüksekliği var mıydı
Elif-18 Bende yaptırdım fetal dna testini bekliyorum sonucu işte raporda düşük risk yazmasına rağmen doktorumun bana bir değerimin yüksek çıkması yüzünden bu fetal dna testini yaptırmayı önermesi aklımı çok karıştırdı bende sizin gibi düşünüp içimde kuşku kalacağına yaptırıyım dedim
idiloska Elif-18 bana yaşımdan dolayı önerdi, ikili üçlü tarama yaptırmadım Nifty yaptırdım. 38 yaşındayım ilk gebeliğim
ayse29 Ben oglumda yaptirmistim temiz cikmisti sukur.simdi ikinciye hamileyim gene yaptirdim bu hafta belli olur insallah bende heyecanla bekliyorum Rabbim saglikla dogmayi nasip etsin 🤲
baby_mama Ben de yaptırdım, detaylıda ense kalınlığı sınırdaydı. Temiz geldi şükür 🙏🏻 İkili testlerin doğruluğu yüzde 70′lerde, bu testin ise 98′miş. Dua edin sadece beklemekten başka bir çare yok malesef, Allahın izniyle temiz gelir inşallah 🙏🏻
Elif-18 İnşallah teşekkür ederim 🙏 içinde olduğunda insan anlıyor herşeyi benim gibi olanları ve güzel sonuçlar aldıklarını duyunca bende seviniyorum inşllah yavrumunda yavrularınızında sonuçları temiz gelir 🙏
idiloska zynp58_ ben özel muayeneye gidiyorum, doktorun muayenesine geldi ankaradan genoks. Fiyat olarak 2300 ya da 2400 gibi bişey vermiştik. Özel hastanelerde yapılıyor sanırım.