CansuCaTurkmen İyi geceler kızlar sanıyorum sizi de uyku tutmadı. Birşey danışmak istiyorum ben regl tarihime 4 gün kala gebelik testi yaptırdım çok silik bir çizgi çıktı bugün de kana baktırdım beta hcg 73,73 çıktı. Acilde baktırdığım için bir doktorla konuşup bilgi sahibi olamadım. Hamileliğim kesindir dimi ? Çok uykusuzluk çekiyorum bu aralar.
Mrvahmt CansuCaTurkmen kesinlikle var hayrli olsun insallah ben beta 9 iken ogrendm simdi bebegim 1 aylikk 💙 darisi sana insallah
Sema166 CansuCaTurkmen Bende reglime 1 hafta varken silik çizgiyi görmüştüm ardından kan testi 45 çıkmıştı şimdi 30 haftadayım çok şükür yani senin bebeğinde hayırlı olsun ☺️
Nurayocal CansuCaTurkmen ben de su an 4+5 im.. 3. Haftada testleri yapmaya basladim aynen seninki gibi silikti daha sonra netlesti:) tebrikleer!
ftmfts CansuCaTurkmen ooo daha neler yasayacaksin yolun basindasin ilk haftalar belde karında agrilar ani sancilar asiri uykuya meyillilik hormon degisimleri yüzünden psikolojinin bozulup durması yeni baslayan mide bulantilari sik idrara cikma istekleri hepsi bir haftaya baslar baslamista olabilir hatta
CansuCaTurkmen ftmfts kasık ağrılarım vardı suan hafifledi ama biraz fazla ayakta dursam yine kramplar geliyo herkeste uyku yapar bende uykusuzluk yaptı anlam veremiyorum buna bütün belirtileri yavaş yavaş yaşıyorum zaten ama uykusuzluk tuhaf geldi 😕