Her nasip vaktinin esiridir diye bir söz var ben 3 yıl bekledim eşimin hareketlilik oranı çok düşüktü tabi sperm sayısı da durumumuz yok tüp bebek yaptıramıyoruz o kadar üzülüyorum ki babaannem sağolsun dedem vefat etti onun hayrına bize çocuk yaptırmaya karar verdi Bursanın en iyi tüp bebek merkezine gidiyoruz soranus diye bir yer bilen bilir bayağı meşhur neyse bana dediler kasığında kist var onu alıcaz tabi o ultrasondan bu ultrasona neler alttan muayeneler beni ameliyata aldılar vajinal yoldan kapalı ameliyat oldum düşünün uyandığımda hala icimde koca bir makas vardı tampon yapıyorlar arada çıkartıp yenisini koyuyorlar taburcu oldum bu arada rahim kalınlaştırıcı ilaç içiyorum tüp bebek için hazırlık o kadar çok kasık ağrısı çektim ki anlatamam en son doktoru aradım bu kadar normal değil gel bakalım dedi gittim her şey normal dedi eve geldim çok başım dönüyor ve göğüste hassasiyet ve kasık ağrısı devam yüzlerce gebelik testinden sonra bir tane daha aldım ve pozitif cıktı ama ikiside çok net doktoru aradım gel bakalım dedi ama benim yüzüme bakamıyorlar sonuç 5 haftalık geneymişim tedaviye başlamadan önce kalmışım ve beni 4 haftalıkken ameliyat ettiler ama bebeğim beni bırakmamış maşallah sımsıkı tutunmuş evet ultrasonla gözükmeye bilir ama tedbir amaclı bir kan testi yapılabilirdi benim sana demem o ki bu acıyı çekmiş olan biri olarak sabır et tevekkül et allahtan iste rabbim bir kapı açacaktır sınavımız buymuş şimdi geçenlerde kanamam oldu azıcık düşük tehlikem var maşallah ondan sonra hiç olmadı benim dualarım seninle sende bana dua et