Ayskem Hafta içerisindeyim ayaklarım özellikle sağ ayağım aşırı şişti benimle aynı durumu yaşayan çözüm bulan anneler paylaşabilir misiniz 🥺
Aysobaciniz Ayskem su tüketin azda olsa yürüyüş yapın geçen hafta bileklerim şişti bu hafta indi bende anlamadım 😀 topik topik geziyoruz ya 😂
Basakgul Ayskem Tuzu azaltın hatta mümkünse kullanmayın.Gün içerisinde ayaklarınız yukarıda olsun ve hareketsiz kalmayın ☺️ başka da bir çözümü yok maalesef ☺️
Aysobaciniz Ayskem evet onun etkisi çok oluyor akşam eve gidince ayaklarınızı havaya kaldırın en azından kan akışı ters olsun azaltır belki
Findikinannesi Ayskem yürüyüs ve bol su iyi geliyor bence 38 haftamdayim ne ayağımda ne elimde nede yüzümde hic şişlik olmadi günde 3-4 lt su iciyorum en az yarim saat yürüyorum
Ayskem Aysobaciniz bunu deniycem ilk defa ayaklarımı böyle görüyorum çok berbat biriymiş gerçekten 37 numara olmuyor 39 giyiyorum 🤷🏻♀️
Ayskem Ipekbocugu şişlikte sorun değil aslında ağrısı çok kötü bi başladığı zaman akşama kadar gidiyor 🥺
Aysobaciniz Ayskem birde limonlu su için bi biraz oda ödemi atıyor gün içinde ayaklarınızı devamlı oynatın, ayak egzersizi yapın 😌 bunlarda olmazsa zaten vücut yapıyor ödemi bebişler sağlıklı olsunda ödem geçer sıkma canını
Annecik_ Ayskem öncelik doktorunla konuşman ama bunun dışında su tüketimini arttır, çay ve kahveyi azalt, tuzlu tüketme, yemeklerde de tuzu azalt, hafif yiyeceklere yönel bunun dışında ayaklarını kaldırabilirsin uzanırken yastıkla aklıma gelenler bunlar
Ayskem Annecik_ doktoruma danışacağım bakalım izne ayrılınca düzenli yürüyüş yapacağım o zaman düzelir inşallah yoksaki dayanılacak gibi değil çok kötü