Merhabalar.
Normalde bugün saat 2 de planlı sezeryanm vardı kalça çıkığından ötürü ama oğlum dün gece 12 de sancı başlattı.Normalde de sancilarim oluyordu ama bu defa 5 dakikada bir girince eşimi uyandirdm gidelim hastaneye dedi.
Geldik doğumhanede nst bakildi ağrilar çok şiddetli idi, açılma 2 cm olmuştu.Ebe kadın senin bu ağrılarınla normal doğum yapıyorlar sen ne kadar sakinsin dedi kendimi güçlü hissettim o an 🙏 neyse saat 2 de hastanedeydim 4 de ameliyat ekibi hazırdı, sondayı uyuşturmadan taktılar canım acıdı gerçekten ama dayanılmayacak gibi değildi.Ameliyathaneye gelince sırtimdan iğne oldum ayaklarım uyuşmaya başladı hemen.Yatirdilar başladık dediler 5 dk sonra oğlumu gördüm hemen sabah 4.38 de 😊 mükkemmel bir duyguydu 🙏 sadece çekistirmeleri hissettim, bir ara mide bulantim oldu ilaç verdiler.
Yarım saat sonra da dikişim bitti bebeğimide benide yoğun bakımda genel kontrole aldilar yarim saat sonra odaya çıktık.3 saat sonra uyuşukluğum geçti ve gerçekten hissettiğim ağrı fazlaydı dayanamadım ben normalde de acı eşiğim yüksek sanırdm ama bu acı benim hiç beklemediğim kadardı 🙁 yanlış anlamayın normalde olsa sezeryanda olsa ağrı oluyor tozpembe gidilmemesi gerekiyor.
Agrı kesici emzireceğimiz için sadece 6 saatte bir vericez dediler ama dayanamadigim için istedim ısrar ettim doktorumu aradım.Sonunda yaptilar daha kuvvetli bir agri kesici 🙏
Bu defada hemşireler beni kaldirmaya calisti ama o ilk kalkisi ben yapamadım çok zorlandim imkansiz dı benim için.Hemşireleri odadan çıkardım bin kişide gelseniz kalkmycam dedim 🙁
Yanimda kayisi kompostosu vardı içtikten sonra ciddi anlamda rahatlikla gaz cikardim gaz cıkarınca da ayağa kalkmam daha kolay oldu gece 2 de kendim yürüdüm 🙏
Gaz çıkardim sondami cikardilar tuvaletimide yapabildim.Yürüdüm de ama hepsini kendimi hazir hissettiğimde yaptım.Bugün taburcu olacağız, sütüm az geldi ama pes etmedim sürekli emzirdim.Şimdi hem emziriyorum hem takviye olarak mama veriyorum.Biraz uzun oldu ama böyle bir hikaye ile 38+6 da doğum yaptım.Herkese kolaylıklar dilerim doğum hikayelerinde 🙏🙏