ceylan119 Kızlar merhaba 11 haftalığız şükür💕 şuan 5 6 saatlik yolculuğa çıktım. Dua edin bebisime bişey olmasın.❤ rahat gidiyoruz şükür bir problem yok sadece korkuyorum yolculuk problem diye. Rabbim korur sizde dua edin bize 😊
NaimeYilmaz Nasıl bır sorun olablrkı ama cok oturmaktan belın arıyabılır 5 10 dk mola verın mutlaka bacaklarn acılır ☺🙏
NaimeYilmaz ceylan119 ben yarm saat bile dayanamıorm bazen pantolon sıkıyor kemer sıkıyor yol tutuyor dıe soylenıorum sen iyi cesaret etmıssın ☺🙏
Deletedmom05 Canım ben 6.haftaya girerken de gittim daha dün de gittim 8 haftalikken yani😁 2 hafta arayla gittim yani. Hic bi sey olmadı. Yanina icini bastiran kraker cizi leblebi ve limon al tavsiye ederim😍 hayırlı yolculuklar kuzum
ceylan119 Deletedmom05 içimi rahatlattiniz cam allah razı olsun aslında 2 3 haftalıkken bende çok yolculuk yaptım şehirler arası günü birlik ama bu biraz uzun olacağı için korktum açıkçası. 😊😊
Deletedmom05 ceylan119 Merak etme rabbim kolaylık veriyor. Ben dun yolda cok iyiydim bugün bulantılarım var üstelik. 4 saatlikti benim yolculuklarim senin kac cnm
ceylan119 Deletedmom05 Deletedmom05 5 6 saat. Ama bazen geçiyor canm yolun yapım durumuna bağlı bozuk bazı yerler. Allahım esirgesin 💕u