Bahar27 H_E ben bulamadım prilam kullanıyorum oda uyku yapıyor Dr onu da artık bırakmalısın diyor çözüm bulacağına
H_E Zehraaa98 ben ilk ikisinde böyle olmamıştım bu sefer çok kötü oluyo cnm artık evde yemek göresin yok o deredeyim hala Sıcaklardan mi acaba
Zehraaa98 H_E valla bılemıyorum sanırım cocuk cok sıkıştırıyor artık🤷🏻♀️Bende aynıyım her gece prilam aldıgım halde yanma ve mıde bulantısı cok var
H_E Bahar27 benim doğum erken olacak o yüzden fazla ilaç kullanmamı istemiyo dr yat dinlen diyo ilaçsız şekilde zaten cnm
H_E Zehraaa98 çok fazla haklisin zaten 30 haftadan beri doğum şeklini almıştık biz o yüzden herhalde cnm
H_E ideemirel o bile bulandiriyo artık tuzlu çubuk çocuklar yedikçe ben kötü oluyom antalya olduğumdan çok sıcak klimada duruyom sıcağa hic gelemiyom bu ara zaten
Zehraaa98 H_E benımkıde baş aşağı canım aynen sıkıştırıyorlar kendılerıde sıkıştı artık napsınlar bır de sıcak hava 🤨 senın enden erken doğum olacak acaba
H_E Zehraaa98 bizde tansiyon yüksek cikiyo ilaçlarla düşürüyoruz tansiyonu ideal kiloya yani küez e girmeden kiloya ulaşırsa hemen alacak zaten dr tahmini 36 haftada diyo o yüzden cnm