Selam kizlar allah hepinize saglikla kucaginiza almak nasib etsin insallah. 10 gun once dogurdum ben mayisin 14 saat 5 de lavoboya gitdim geldinkden sonra adet agrisi gibi agri yayildi karnima sonra belimden hafif hafif sanci vurdu o an anladim dogumum olacak diye ama sanci o kadar az ki sabah kaldim kahvalti etdik sonra gorumcemler geldi bize yuruyuse cokalim dedik hem sanada iyi gelir dediler hemde bebeyin eksikleri varsa aliriz hazirlandik cikdik evden oylendi daha bu arada sancida git gide artiyor yururduk eksikleri aldik saat 5 eve geldim ben biraz uzanayim dedim baktim sanci dahada artiyor esimi aradim hastaneye gitdik acilis iki parmak var sancida gorunuyordu ama ne su nede nisan gelmedi eve donduk saat 10 sancim artdi artik dayanamiyordum gitdik uc parmak dediler ve o zaman nisanimda geldi usg yapdi doktorum bebeyin suyu yok ve kordonu dolanmis dedi zor olucak dedi ama basaricaksin 15 mayis 3kadar sanci cekdim sonra catala aldilar beni doktorum ikin dedi ikindim ama birakdigim an bebek arkaya gidiyordu kordonu boynundan cekiyordu bebeyi sonra bir hemsire ustume uzandi bebeyi arkaya gidemesin diye o kadar cok ikindim ki gucum kalmamisdi doktorum kesi atdi onu bile anlamamisim sonradan bildim veee bebeyim guzel kizcem doguldu cok zorluydu benim icin son anda bildik sorunlarini bebeyin suyumun olmamasinin ve bebyin kordonun dolandigini 12 gun once doguldu guzel kizim ole bilirdi dedi doktorum cok kusuyordum son zamanlar ve basim falan donuyordu ama her seye ragmen bebeyim doguldu su an yanimda ve tum gun uyuyor 🤣🤣 allah hepinize kolay dogum nasib etsin ve son bir sey ilk dogumu olan annisler ikinma nefes tekniklerine bakin derim hic de kolay olmadi bende.