UralYlmz Kızlar merhabalar defne hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı ? Hangi doktora gidiyorsunuz ?
Baskar UralYlmz canım merhaba özel hastanelerde detaylı ücreti fazla bende akademiye gidiyorum bence detaylını devlette yaptır sonucunu kendi doktoruna göster
lotussss UralYlmz ben geçen sene mozaik hastanesinde yaptırmıştım fiyatı çok ucuzdu diğer hastanelere göre öyle olunca hastaneyi geri aramıştım eminsiniz demi detaylı ultrasondu yaptığınız diye sormuştum 😂
Yavuzun1annesi2 Bende burda bekliyim bende defne hastanesi metin özkura gidiyorum bendende istedi ama daha 13 haftalıgım ben bakalım nezaman ve nekadara yaptıracam🙄🙄
UralYlmz Baskar evet özeldeki ücret konusunu çok sık duyuyorum eğer çok uçuk bir rakamsa devlette yaptıracağım
Arifcaninannesi UralYlmz Filiz hocaya gidiyordum ama memlkette dogum olacagi icin memlekete gidecegim ilk gebeligimdede takiplerimi o yapmisti
UralYlmz lotussss alemsin 😂 benim yengemde mozaikte yaptırmıştı o da uygun demişti ama ben mozaikten çok memnun kalmadıgim için gitmek istemiyorum 🥴 bakalım defne ne diyecek duruma göre hareket edeceğiz 😄