F_nur Merhabalar kızlar az once kahverengimsi sumuksu hafif kanli birsey geldi 39+4gunluguz nişan denilen bumu be yapmaliyim, bekleyecekmiyim hastaneye felan gitmeme gerek varmi
Omerhatice F_nur o nisan oluyor canim. Doktoruna bildir genelde 1 2 gün içinde doğum sancıları başlıyor onun ardından zaten düzenli sancilar gelirse doktora git.. Benim oğlumda hafiften düzenli sancilqrim var sonra nisan geldi ve sancilar sıklaştı sonra hastaneye gittim 🤗
Hazanil F_nur su kanama veya kasılma yoksa gerek yok doktora bilgi versen yeter. Benim geleli iki hafta bitti daha doğum yok
Tuba18 F_nur evet nişanlın gelmiş hazırlıklı olun ben nişanım geldiği gece doğumunçm da başladı inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız
MerveDurr F_nur benm doktorum gelmene gerek yok demişti nişanı önemsemiyolr pek ama ağrın sancın olrsa gt
F_nur Omerhatice Özel hastaneye gitmiyorum canim devlet hastanesine gidiyorum foktora bilgi vermem gibi bi sansim yok☺️sancim vs olursa gideyim o zman
1busraa F_nur Omerhatice Hazanil Tuba18 SerpilEsra Mymother kızlar benim de iki gün önce bir damla kadar koyu kırmızı kan geldi 37+6 yok bende sizce nişan mi bu da bugün kontrolüm de var o yüzden ağrı sızı felan yoktu diye o gün gitmedim doktora nişan mi o sizce
SerpilEsra F_nur evet nisan korkma telas yapma nisandan sonra hemen dogmaz bebis 1 hafta 10 gun icerisinde geliyor ama tabiki doktora git
Mymother F_nur hayır canım suyun ya da sancın gelirse hastaneye gitmelisin benim nişanımdan iki gün sonra suyum gelmişti öyle gitmiştim zaten doktorum nişanın gelirse normal onun için gelmene gerek yok demişti sağ sağlim yavrunu kucağına alırsın inşallah 🌸
Serapveminikleri F_nur nişan o cnm 😍 hayırlısıyla gelsin benim de dün geldi ama halen gelen giden yok su ve kanama olmadan gitme agrini evde çek 🙏
Hat90 F_nur canım benim nişan geldikten iki hafta sonra doğum oldu hatta suni sancı ile başladı nişan gelince heveslenmiştik ama doğum başlamadı
F_nur 1busraa Sadece kan ise bilmiyorum ama benden gelen kan ile karışık sümüksü birseydi jel gibi boyle
Mymother 1busraa bence değil çünkü sümüksü bir yapı ve içinde kan var gibi çok az ama tabi belkide seninki öyle gelmiştir en iyisini doktorun söyler canım
Tuba18 1busraa kan değildi öyle durumlarda direk doktora bildirmek en iyisi benim de kahverengiydi normal de akıntım hep okur ama bu sefer kahverengi olduğu için anladım o gün doktorum da doğumu tetiklemrk için yaptığını söyledi zaten sonra ki gün doğum oldu
1busraa F_nur Mymother Tuba18 teşekkürler kızlar bugün kontrolüm vardı birşey olmaz bir damladan dedi galiba o gün alttan muayene ettiği için o bir damla geldi ama sabahtan bakıldığı için gece 1 de gelince ben nişan dir düşünmüştüm çünkü alttan muayene sonrası hemen gelmesi baya saat geçmişti ustunden