mom16mom İyi günler arkadaşlar, 33+5 haftalık hamileyim. Dünden beri karnım arada bir aniden sola doğru kayıyor bebek hareketi mi yoksa kasılma denilen şey böyle mi oluyor anlayamadım? İlk hamileliğim olduğu için bilemiyorum bu nedir normal mi?
Seymatatogluozkin mom16mom benimde öyle oluyor bi tarafım çukur gibi kalıyor yürüyorum hareket ediyorum düzeliyor bebeşlerimiz bizimle oyunlar oynuyor
Omerhatice mom16mom onlar norml canim ve kasılma oluyor işte Bi anda bir yerde toplanıyor taş gibi oluyor, 1 kac saniye içinde geçiyor ☺
mom16mom Omerhatice Aynen tarif ettiğin gibi canım benim sık olmuyor bundan 2-3 hafta öncesinde bi olmuştu bir iki gün birde dünden beri olmaya başladı arada bir o kadar.
Omerhatice mom16mom evet canm o kasılma iste genelde 35 den sonra artıyor günde bir ikiyi bulabiliyor hatta ben şu an 35 deyim mesela bu hafta 2 günde bir falan oluyor mutlaka
mom16mom Omerhatice hmm anladım canım. Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.. stresli bi dönem :)
Omerhatice mom16mom evet gerçekten en stresli döneme girdik ha oldu ha olacak derken Nasipse pazartesi ilk nstye giricem benim stres dahada arttı geldi çattı diye ☺
Omerhatice mom16mom inşallah canm.. oğlumda deneyimliyim biliyorum ama sancıya falan bakılıyor ya ya çıkarsa diye tetikte bekliyor insan ☺