Biranne2meyve Burcubalyetis ne kadar yürürsen canım o kadar iyi hissedersin kendini kalktığın ilk vakit dik bir şekilde kalk korkma Allah’ın izniyle atlatırsın
MinikTospa Burcubalyetis Kavuşma gününüz ne güzel. Korkmayın sakın en nihayetinde elimizi bir yere vuruncada canımız yanıyor. Ağrımız sızımız tabiki olacak ama yavrunuz hep kollarınızda olacak. Şimdiden tebrikler😊☺️🙏
Bsracmn Burcubalyetis bende aynı durumdayımm yarın 2. Ye spinal sezeryanla kavuşucaz inşallah Allah yardımcımız olsun sağ salim alalım kucağımıza 🙏🏻
Biranne2meyve Burcubalyetis rica ederim yarın mucize birgün tadını çıkar korkup stres yapma asla iyi düşün iyi geçsin her zaman ☺️
Burcubalyetis Biranne2meyve simdiden kokularim basladi ikici benim gerci ama ilki geneldi simdi sipinal ya ondan biraz korkuyorum😊
Sulebebek Burcubalyetis granülün filtre kadar faydası olmuyor hatta normal zamanda bile tüketilmese oluyormuş
Yasemin1717 Burcubalyetis bende birazdan sezeryan oluyorum dua edin ne olur psikolojim cok kötü ağlıyorum korkudan
So12345678 Bsracmn Rabbim kurtarsın sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah 🤲😍