Anne_adayi57 MinikGrilBaby evet çalışır halde dolabın kapagida kapalıydı ben hep öyle yapıyorum hiç camasir suyu vs uğraşmıyorum direk onu koyuyorum bi süre sonra bakıyorum geçmiş
Ekvatoral MinikGrilBaby Evet. Önce sildik. Silerken kalıntıları kalıyor zaten. Sonra temizledik. İçerisine serptik türk kahvesini bir gün öyle bekledi. Sonra çay tabağına koyup ağzı açık bir şekilde kpyduk dolap çalışırken bile. Bizim buzluktaydı asıl problem. Tabi altı da etkilemişti
MinikGrilBaby Ekvatoral çok zor gerçekten o kokusu falan ilk gördüğümde yaşadığım o şoku asla unutamam
Gonca2070 MinikGrilBaby karbonatlı su ile temizleyip havalandırmak lazım daha sonrasında demlenmiş çay posasını ağzı açık şekilde koyun bir süre geçer koku
ebruzb MinikGrilBaby valla hamileyim koku hassasiyetim çok fazla zaten herşeye midem bulanıyor yani karbonat sirke deterjan herşeyle sildim ona rağmen koku hala geçmeyince mecbur kaldık valla 🌸
Guneyinannesi1 MinikGrilBaby kiz bizim bi yakın seninki gibi olmus icindeki etler kokutmus gecmedi kokusu buz dolabini çöpe attı valla 😆
MinikGrilBaby Guneyinannesi1 etim yoktu şükürler olsun sebze ve meyvem vardı onlar gitti işte ama normal bir koku değil
Qwertyyyyy Merhabalar bilmiyorum arkadaşlar bu öneriyi yaptımı birimde dolapta et varken şarteli kapatmışlar anlatılmaz bi koku vardı ekteki videoda anlatılanları yaptık geçti
MinikGrilBaby Qwertyyyyy çok teşekkür ederim canım ama eşim evde yok benim midem de iyi değil akşama bakıyım
Hediy MinikGrilBaby aynı durum benim de başıma geldi buzlukta eriyen herşeyin suyu arka tarafta ki depo gibi bir yere dolmuş ne ile silersem sileyim çıkmadı koku dolabın arka tarafını temizlettik servise koku kalmadı geçmiyorsa bir baktırın derim
Gull_94 MinikGrilBaby karbonatlı suyla ıyıce sıkın durulayın ıcıne lımon dılımlerınkoyun havalandırdıktan sonra