Sakinem212 4+5 te kese gözükmedi değerlerim düşük çıktı sürekli karnım ağrıyor hafif lekelenmem var kimyasal dedi doktor kesede yoktu çok fazla kanama oluyor mu veya sancı daha önce hiç yaşamadım.
Princessmom Sakinem212 Benmde dün kanda beta değerim baya düşük çıktı kimyasal olarak düşündü doktor bugün artış düzenli olmazsa sanırım sorunlu. Adet kaç gün geçince lekelenme ağrı filn oluyor
portakalcice Sakinem212 adet olacaksınız değerleriniz yükselmiş geri düşüyor bebek düşürme olayı yok yani endişe etmeyin
Samurtugba Sakinem212 ben geçirdin 1 hafta icinde dusukyapiyosun beta hcgdegerleein dusuyo biraz agrilioluyo bide pütür puturgelyo kan
Sakinem212 Princessmom sağlıklı olsaydı değerler yükselirdi 750 den 735 düştü ilk gebeliğimde hiç böyle sancım olmadı bunda problem olduğu belliydi kesede gözükmedi rahimde kanama görüldü .
Samurtugba Sakinem212 ama kimyasalgebelikde değer bu kadar yükselmiyo illa yok diye dusunuyosaniz baka hastaneye gidin benimki 17ydi sonra 13 dediler sonra doktor 1 hafta icinde düşük yaparsın dedi aşırı kaşık ağrısı çektim sonra düştü
Ebrliii Sakinem212 iki kez yaşadım kimyasal gebelik beta yüksek çıkar ve yavaş yavaş düşmeye başlar herhangi kese oluşmaz sadece kanda hormonun artması ile oluşur korkacak bişey yoktur her kadın yaşayabilir