BeybininAnasi Kuzeyinannesiyim 30da yıkayın bence. Ben son haftalara bıraktım, 32.haftada erken doğum riskiyle hastaneye yatırıldım. Annem v kayınvalidem gece yarılarına kadar ütü yapıcaz diye uğraştılar beni bırakıp 😂
Ogretmenanne35 Kuzeyinannesiyim ben tam 28. Haftada yıkadım bayram tatiliydi evde çalışmıyorken hallettim rahatladım . Yardım edecek kimse olmadığından kendim yaptım bu sebeple erken yaptım . Çantamı da hazırladım ☺️
Melisacaaglar 29 oldum dün yıkadım 2 güne sığdırdım valla yavaş yavaş yaptım 30-31 gibi de çantamı hazırlar koyarım kenara 30dan sonra kendimde bunlarla uğraşacak bünye göremiyorum şimdiden iyice ağırlaştım
Nurssss Kuzeyinannesiyim tabiki alın ben cinsiyeti öğrenir öğrenmez yavaş yavaş aldım kıyafet nevresim battaniye vs vs hastahane cantası kendi eşyalarımı da dün aldık 30 haftalık olduk enerjim sıfır iyiki yavaş yavaş yapmışım
Huzurmelegim_28 Kuzeyinannesiyim bende 28+4 oldum suan aldıklarımı kardeşimden gelenleri yıkadım ütülemeye başaldım bugün nolur nolmaz diye sonra kim hazırlıycak annem yakın oturmuyor bi çanta hazırlaması kaldı nolur nolmaz diye hazırlıyorum bende