Merhabaaalaar
bende doğurdum 💪🏻 Genelde sessiz takıpcıyım ama doğum hikayemi bende paylaşmak istedim hamileliğimden başlıyorum o zaman 😀 çok normal bir gebeliğim oldu bulantı kusma ayılıp bayılmalarım olmadı şükür ara ara minnak bulantı olurdu ama hiç kusmadım Yani kısacası çok güzel gebelik geçirdim herşey normal oğlum çok sağlıklı bir hafta önde giden bir bebişti ve doktorum hep normal olucak yorumlarıyla beni beyince normal doguma hazırladı kı ben hamile kalmadan önce şiddettle sezeryan olurum diyen biriydim hamile kalınca hep duam değişti nasıl sağlıklı olucaksa öle dogurayım diye dua etmeye başladım doktorum da normal normal derken 41+0 da bir gece bir mide bulantısı bir kusma ama ölüyorum sandım gece hastaneye gittik ve hastanedeki doktorun muayenesinden sonra bana normal doğuramıycagımı catın dar bebek iri demesiyle ben şoook sezeryan için randevu vermek istedi ben kendi doktoruma gidiceğimi söyledim ve bu konuyu anlattıgım da bir şok daha bende sezeryan düşünüyorum demesi beni çıldırttı ufak çaplı bir tartışma yaşadık neden o zaman beni normale hazırladın diye ve yurt dışında yaşayan bilir burda muayene eden doktor başka hastane başka ve sevk alıp hastaneye gittim sezeryan için ıkı gün sonraya randevu aldım kanlarım alındı tahliller yapıldı kaydım oluştu 24.02.2021 de sabah 07:00 de randevumuz oluştu tabi bu ıkı gün bekleme sürem çok heycanlı araştırarak geçti burda çok sezeryan postları okudum ıkı uykusuz belirsiz soru işaretli günlerimi geçti ameliyat günüm geldi
Sabah hastaneye gittik eşimle valizler eşyalar 🤣🤣 corona testtimizi olduk eşimle beraber bizi bi odaya aldılar ameliyathane önlüğüm geldi nst bagladılar ultrasyonda tekrar baktılar sıramı beklerken benim sancılar 100 üzerine çıkmış hemen doktor geldi alttan muayene yaptı nasıl hissetmezsin bu sancıları dedi bende gram agrı sancı hissi yok sadece 2 dk wc ye gidiyorum sanırım sezeryan korkum agrımı yendi benim 15:00 de olucak sezeryanım 11:00 de alındı ameliyata giderken hüngür hüngür aglıyorum eşim her saniye yanımda teselli de ama kim dinler 🤣🤣 aneztesı doktoru geldi ve kan degerlerimin 6 oldugunu ameliyatta herşey olabilir demesi beni bir şoka daha soktu 😀😀
spınal ignesi için pozisyonumu aldım kızlar inanın böle bi iğne acısı yok ama gerçekten yok🤣🤣 hiç acımadı hiç hemde Anında bacaklarım uyustu ve yattırdılar beni o ara bi çarpıntım oldu nefes alamadım sandım ama hemen müdahale ettiler bi iğne yaptılar sondam takıldı bi fıs fıs sıktılar soguk bişey hissettin mi dediler bi sogukluk var ama his yok dedim başladılar sezeryana bastırma hissi çekiştirme var ama acı yok eşimle bakışıyorum heycandan konuşamıyoruz ıkımızde karnıma bastırdılar o ara kustum yine igne yaptılar tam eşimle konusurken bebeğimizin sesini duyduk ikimiz de sus pus bakıştık ve güldük bütün sesler sustu o an bütün dünya durdu başka bi duyguydu sanki ameliyatta degildim hemen getirip yanagıma koydular eşimle sadece oğlumuza bakıp gülüyoruz böle ne kadar kaldık hatırlamıyorum eşime göbek bagını Kestirdıler sonra yanımda giydirdıler ben bebeğimi izlerken dikişlerim atıldı ve ameliyat bitti beni ve oğlumu eşimi bi odaya aldılar bir saat kadar orda kaldık bebeğimin kontrolleri yapıldı 4.340 grm 55 cm saglıklı bir oğlum oldu şükürler olsun 🙏🙏
şimdi 3 aylık olduk herşey yolunda
darısı tüm hamile anne adaylarımızın başına😘
Sezeryandan sonra kullanıp memnun olduğum ürünlere gelince
-depent muhakak alın harikaa
-gümüş kapak hiç gögüslerim yara olmadı