Seyda2425 MedaM emzirme zamani veriliyormus etrafimdan dinliyorum bende hadtabeden eve gelince - 10 kg gitmisti diyen bile var.biraz dikkat etseydiniz keske. Hem sizin icin hem bebek icin. Doğumdan sinra verirsiniz merak etmeyin
Bahar27 MedaM aaaa aynı kiloda hamile kalmışız ve aynı haftayız bende 35 ben dün tart ındım 70 kilo çıktım
Oznrasl MedaM üzülme bebegın kilosu iyiyse 10 kılo bebeğe çık bende ılk gebelikte 60 kılo ıle hamıle kaldım 80 kılo ıle doğuma girdim 10 kılo kızımla gıttı 70 indim ama sonrasında ben hemen o kıloyu aldım işte dıkkat et ardına tekrar verdım o 10 kıloyu sımdı tekrar hamileyim
ada94 MedaM spor yapmıştım ve bol su içmiştim. Sanada akrabaların kesin tatlı ye bol bol yemek ye süt yapsın diyeceklerdir sakın kanma tmm mı ☺️ Ayrıca ağlayan, durmayan bir bebeğiniz olursa onunla ilgilenmekten ve emzirmekten vereceğinizi düşünüyorum ☺️
Sumeyraa19 İlk hamileleğimde 11 kilo aldım doğum sonrası 14 kilo verdim. Hastaneden geldiğimde 4 kilo gitmişti. İlk iki ay toplam 14 kilo. Bebeğe neler süt yapar onları tüketin. Eskiler çok yemek ye hoşaf iç der. Hoşaf falan hiç tüketmedim. Bol bol su içmek önemli süt için.