Burcu_NFUE Sinem12345 Henüz yenidoğan almadım 0-3 aylık aldım . Yenidoğan takımlarını şu isimli olanlar var ya acaba diyorum öylemi alsam 🌝🌝
boymom Sinem12345 Zara ve H&M’den birkaç parça bir şey aldım şimdilik.Yavaş yavaş alıyorum, henüz 21+3 haftalık zaten.🐛
Mom789 karanfilll soyle deyim indirimsiz alırsanız birazcık yüksek geliyor ama indirim takibinde fiyatlar çok uygun iniyor bide kumas kalitesi çok iyi olduğu için modelleri daha hoş olduğu için degiyor
Menekseyorulmaz Sinem12345 merhaba 😍 markaya takılmadan kumaş içeriklerine bakarak neresi denk gelirse oradan aldım çoğunluk Trendyol mağazalarından ve minicity store den 🌺 0.3 aylık çok almayın tavsiyemdir 🥰🤍
Sinem12345 Menekseyorulmaz yeni doğan kıyafetleri 0-3 dedikleri dimi . Yeni doğunca giyecekleri kıyafetler oluyor
Gamzeakd Sinem12345 h&m den , instagramda. , trendyoldan , ebebek 🥰 karışık neyi beğendiysem aldım canım .
Fatmanesli Sinem12345 lcw green diye bir bölüm acildi.Kumaslari aşırı güzel ve organik lcwdan böyle birşey beklemezdim.yani lcw, h&m,carters ve ebebekten aldım .
Redpepper Lc waikiki, bim ve herhangi bi mağazadan 5li set aldım hepsine 130 vermiştim,yenidoğan için yeter belki bir de isimli çıkış yaptırırım ama ona karar veremedim
Menekseyorulmaz Sinem12345 evet o oluyor 🌺🥰 üç beş tane alsanız yeter birden büyüyorlar sizde saskinlikla bakakaliyorsunuz 🙈