Eylulgunes4444 Kızlar adetime 4 gün kaldı 4.5 gün bryaz kremsi bir akıntım oldum bugün sarımsı krem oldu bu bir belirtimidir enfeksiyonmu
alyaninannesi2 Eylulgunes4444 adet öncesi normal olabilir yani tedirgin olmayın 🌸 hamilelik olabilir mi bilemedim.
ayse12211 Bende çok yoğun beyaz ve sarı akıntı olmuştu ben ordan şüphelenmiştim. Bi de karnınıza kramplar giriyor mu?
zehra_asmin Eylulgunes4444 akıntı bilmem ama bende hamileliğimi öğrenmeden önce geceleri gaz sancısı dan ölüyordum birde kramp giriyordu bundan şüphelenip test yaptım çıktı
Mizgin2020 Eylulgunes4444 3 gündür bende de var böyle soluk sarı gibi akıntı böyle çok açık sarı benim bat 30 enfeksiyon desem ilaçsız şekilde atmaz o hastalık kendini şaşırdım kaldım bende inşallah hamileliktendir
Aysobaciniz Eylulgunes4444 bende beyaz akıntı olmuştu, birde sanki haftalardır tuvalete çıkmamış gibiydim kabızlık hissi olmuştu, adet sancısı gibi agrılar giriyordu. bi test yapın isterseniz, rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🌸
Eylulgunes4444 Aysobaciniz ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı da bana