Neslihan16 Arkadaşlar ikili test yaptırdınız mı ben henüz yaptırmadım gerek var mı tam olarak ne sonuç çıkıyor bu testlerden bilgisi olan ?
IlaydaOrhanKopuz Neslihan16 canım down sendromu ve trızonomiye riskleri için bakıyorlar.ben ikiliyi yaptırdım şükür temiz çıktı doktorum o yüzden üçlü ve dörtlü tarama testlerini yaptırma detaylı ultrason yeterli dedi.
Buketali Neslihan16 ben yaptırmadım her türlü onu istiyorum dedim bu benim fikrimdi o da bişey demedi ultrasonda da her şey normal idi şükür hala normal herşeyi ama siz doktorunuz ne derse onu yapın 😘
Sarella Neslihan16 ben ilk hamileliğimde yaptırmadım daha doğrusu doktorum bahsetmedi bile şuanki hamileliğimde de yaptırmadım doktorum çok iyi normal ultrasonda bir sıkıntı görmedi çok şükür artık Allah’a bıraktım 😊ama doktorunuz ne diyorsa onu yapın
aysgl24 Neslihan16 bende yaptırmadım doplere girdim. Ama bize dr um eğer aldırmak istemiyorsanız gerek yok yaptırmanıza dedi.bizde yaptırmadık aldırmayı düşünmediğimiz için.
Erenreyyan Neslihan16 down sendromu riski olup olmadığı çıkıyor . Ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım bunda yaptırmadım gerek duymadım