Serra5 kuzu ben tüp bebekle hamileyim benim baya belirtim olmuş ama ben psikolojiktir diye pek sallamamıştım. Gebeliği öğrendiğim gün hastanede kan testi verdiğim gündü. öncesindeki 4 gün baya belirtim oldu aslında. Gögüs uclarım büyüdü aşırı bulantı öğürme vardı pembe leke geldi kramp ile birlikte tekrar gelmedi devamında.. Ama çok ilaç alıyordum onlardandır dedim tutmamıştır demiştim meğerse tutmuş adet belirtilerine çok az benziyordu benimki çünkü normalde adet öncesi baya kötü olurum ama o ara hiç öyle değildim ve içimde tuhaf bir his vardı acaba diyordum sonradan pozitif çıkınca dedim ki ya aslında baya hissediliyormuş adet öncesi gibi değildim kasık ağım felan zaten hiç olmadı benim ama herkes farklı hisediyor o yüzden kesin vardır yoktur diyemiyorum inan bana.. Sadece kendi yaşadıklarımdan dolayı.. aslında farklıymış baya hissediyormuş insan, önceki adetlerimden önce yaşadıklarımdan farklıydı dedim… Sen direk acilde kan ver sağlık ocağı zaten hemen çıkmıyor sonuç çıkana kadar çatlarsın 🙄 ben kanda pozitif gördükten sonra eve gelip normal test yaptım erken gebelik değildi baya baya koyu çıktı o gün tam beklenen adet günüydü… Sen erken gebelik testi de yapabilirsin varsa mutlaka çıkar..