Aszey2012 14+3 üz ama hala aşırı bulantı kusmam var bu haftalarda geçmesi gerekmez miydi prilam kullanmama rağmen bu şekilde
Sed22-09 Aszey2012 kişiden kişiye değişiyor canım kesin geçer diye bişey yok, bazılarında hiç bulantı olmuyor bazıları da 9 ay çekiyor ben 5. Aya kadar çektim şimdi 8. Aydayım tekrar başladı bulantılarım
Tulaytemurxx Aszey2012 Nasi kullaniyosun bende ilklerde sabah kac akrnina 1 tane iciyodum doktorum gece yatamdan 2 tane ic dedi oyle iciyorum cok sukur kusmam yok
mommasBoys Aszey2012 17+2 prilam kullanmama rağmen ara ara sabah bulantılarım hala oluyor😣 umarım geçer artık rahatlarız
Sed22-09 Aszey2012 dr prillam fayda etmiyor mu doktorunla konuşun ilacı değiştirebilir daha etkili olan bişey verir belki
Aszey2012 Tulaytemurxx gece 2 tane içiyorum ilk haftalarda 4 taneye kadar içiyordum gün içindekilerle beraber benim başından beri bulantım çok fazla
Aszey2012 Sed22-09 ilaç iyi gelecek aslında ama yanı sıra çok fazla ilaç kullanıyorum tiroid Demir ilacı düşük önleyici multivitamin d 3 damla vs midem sıkıntılı zaten normalde onlar yapıyor galiba
Sed22-09 Aszey2012 olabilir canım Rabbim şifalar versin inşallah en kısa sürede hayırlısı ile atlatırsın bu süreci anne olmak zor gerçekten
kukiveannesi Aszey2012 ben prilamı 10 gün önce bıraktım düşünün şuan 21+5 im yani herkeste farklı olabilir durum
Nimet16 Aszey2012 idrar yolunda enfeksiyonunuz varsa kusmalarınızın azlığı çokluğu onuda tetikliyor bilginize