prensannesi1661 Sabah post açmıştım ağrım var nts de çıkmadı diye bugün saat 9.50 gibi doğurdum çok şükür soru sormak isteyen sorabilir :))
elcn4139 prensannesi1661 prensannesi1661 agri nerelerinde oldu ve cok siddetlimiydi. benimde belime ara ara agri giriyor da gitsemi diye dusundum
ElifAkaln prensannesi1661 hastaneye gittiğinizde açılma kaç cm olmuştu? Ayrıca tebrik ediyorum sizi sancıların büyük kısmını evde yaşadığınız için bende öyle yapmıştım hemen gitmemiştim
prensannesi1661 elcn4139 süre tuttum 5 dakka da bir gelmeye başladı sonra iki dakka da bir olmaya başladı kasıklarımda ve belimde ağrım vardı dayanamadım artık acile geldim geldiğim gibi doğum yaptım
Enk3333 prensannesi1661 dayanılamayacak derecede miydi yani yalancı sancılar dan farklımı ayırt ediliyor mu mesela 1 ile 10 arasında desek mesela yalancı sancı 3 ise sizin gerçek Doğum sancınız kaçtı ? 😁
Semakacan Prenses21 kesiden bende çok korkardım ama emin olun korktuğunuz son şey o olsun yani sen sancı sırasında hiç hissetmiyorsun bile bi de iğne yapmışlardı uyuşturucuydu sanırım hiç hissedilmedi bile ne kesi ne de dikiş
Gamzeyigitcesur prensannesi1661 masllah rabbm saglikla buyumesi nasip etsin dogumdan onceki agrilariz kasilmalariz nasıldı daha ayrintli anlatirmisz rica etsem 😘
prensannesi1661 Gamzeyigitcesur ilk önce vajinam da baskı hissetmeye başladım sonra adet olcakmisim gibi ağlarım olmaya başladı sonra daha da şiddetlendi