Melek__55 Cilife macunu kaç ay kullanıp hamile kaldınız işe yarıyor mu gerçekten bu ay kullanmaya başladım bende ovulasyon testi ile
Atlans Melek__55 ben bu ay kullandım ilk defa. Reglim geçti 2 gün yarın kan testi vereceğim inşallah.
Nesityyy Melek__55 hiç Bi şekilde yardım etmedi bana… Boşu boşuna paranızı veriyorsunuz bide zamanınızı kaybediyorsunuz…
Gunleridag Melek__55 ben 2.kutuya geçtiğimde hamile olduğumu öğrendim. Ama tek o değil başka takviyelerde kullandım bilmiyorum artık hangisi etki etti. Ama C life kullandığım ay yumurtlamayı çok belirgin hissettim normalde hiç o kadar belirgin hissetmezdim
minikmucizemmmmmm Atlans bende bu ay kullandım. Adetim iki gün gecikti evde test yaptım bugün ama negatif çıktı😕 adet belirtimde yok, yarın sabah uzun yola çıkıyorum bakalım nolcak bekliyorum 🙇🏼♀️
Atlans Melek__55 Evet ovülasyon testini aylardır kullanıyorum. Bu sabah kan verdim ama sanırım regli oluyorum başladı gibi 😢
Nesityyy Melek__55 benimkide bir umuttu canim.. Bende bir umutla aldım hatta 5 gün gelen adetim 1-2 gün gelmeye başladı… Allah gönlüne göre versin inşallah dualarım seninle.. Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻