inci_2020 Merhaba kızlar, ben 30 haftalık hamileyim ve aşırı derecede ayakkabi boyasi, tirnak ojesi asetonu benzin kokusuna karşı hassaslaşdım her an koklamak hatta yemek istiyorum kendimi zor tutuyorum. Kimde böyle oldu? Son 2 haftadir böyle oldum ben 😩
Sed22-09 inci_2020 bende 34 deyim nedense naftalin kokusuna bayılıyorum bir bende var sanıyordum sürekli koklamak istiyorum sanki 🤭😂
glcncbn inci_2020 benimde Deterjan, oda parfümlerine karşı ilgim çok arada şişe şiçe içesim her yere parfüm sıkasım geliyor 😁😁
inci_2020 Sed22-09 bütün gün aklımdan çikmiyo 🤣bebege bisey olur diye koklamiyorum amma beynimi yiyo sanki 🤣
Sed22-09 inci_2020 evet kokusu akloöa geldikçe deliye dönüyorum alıp koklamak istiyorum kendimi zor tutuyorum sanki koklasam rahatlıcam Allahım nasıl bişey millet yemeğe aş erer bense böyle şeylere😂😂😂😂
Mom789 inci_2020 valla bilmiyorumki ama psikiyatri de bu bir uçucu madde bağımlılığı rahatsızlık olarak geçiyor 😂
Merve50 inci_2020 al bendende o kadar 😂 nerde değişik koku var ben bayıla bayıla içime çekmek istiyorum 😂 yiyecek aşermedim ama koku aşeriyorum değişik 😂😂
Merve50 inci_2020 evet yaa eşim arada görüyor değişik misin sen nasıl bi tür hamilesin diye dalga geçiyor 😂
betty17 inci_2020 ayyyy siz bensiniiiz 🤣 bende nerde tuhaf şeyler onları koklar oldum resmen kopamıyorum, tiner kokusu, oje aseton benzin, plastik gibi gibi gibi 😂
Poncik07 inci_2020 herkezde var demekki 😂 ben bir haftadır toprak yada kömür yememek için kendimi zor tutuyorum geçen kömür buldum yiyecektim kayınvalidem aldı elimden zehirlenirim diye ama kıtır kıtır yiyesim var 😂😂