inci_34 Busra3509 gayet iyi hele normal olacaksa bundan sonra çok almamasına bile dikkat edin derim benim annem 5cocuk doğurmuş hepsi 2750-2900arası kolay normla doğumları olmus . Doğunca aılsınlar tosun olsunlar inş ama güzelce doğsunlar önce
Ebru-1990 Busra3509 gayet iyi kilosu dert etme sağlıkla gelsin 🙏🏻 36+4 te 2.760 doğdu bizim bücür şuan 3 aylık maşallahı var doğumum da kesi ve dikiş yok kolay bir doğum oldu 🙏🏻
Busra3509 Ebru-1990 banada normal dogur dedi kilolu değil dedi. Ama bende panik atak vae dye ben korkudan sezeryan olcm glb 😔😪
Hellolo aslihangacal hiç hatırlamıyorum canım o haftasını ama en başından beri hep 2 hafta önde gitti kilosu
aslihangacal Hellolo bana da öyle diyordu doktor ama 31. haftada 1915gr dedi. iyi mi kötü mü bilmiyorum
Rabia_solmaz kadriyeahmetHic kendinizi kiloya takmayın kızlar benim. İki arkadaşım da doğum yaptı biri 4 kilo biri 3.950 grm normeldir ikiside hakkimizda hayırlısı olsun inşallah 🙏
Boncukgiller003 kadriyeahmet 2900 gram. Doktor sende minyonsun sana göre Gayet iyi kilosu dedi. Çokta takmıyorum kiloyu. Kilolu bebek sağlıklı olacak anlamına gelmiyor çünkü. Sağlıklı olsun da gerisi hiç mühim değil 😊😊🐣🐣
kadriyeahmet Boncukgiller003 kesinlikle canm bende öyle düşünüyorum ama normal doğum istediğim için biraz üzüldüm kendime 🙂
Rabia_solmaz kadriyeahmet Gerçekten hiç sıkmayın strese girmeyin herşey olacağına varır hayırlısıyla alalım inşallah hepimiz kucağımıza 🙏💜
Esincil kadriyeahmet 36.haftada 3.100 dü 37 de gittim 3400 gramdı doktorum banada aynısını dedi maalesef.
Hellolo aslihangacal benim şuan düzelmiş bugün gittim 3300 dedi zayıflamış mı yani dedim güldü ultrasonda aşağı yukarı bir değer görüyoruz dedi ama bilemiyorum 😃
Kimkibu kadriyeahmet 36+4 2700gr kızım doktor normal oldugunu söyledi sezaryen olacagım sıkıntı olmazsa 39. Haftada alacak
Rabia_solmaz kadriyeahmet Hemde nasıl benimde 25 gün kaldı ama.heran gelebilir de artık düşünmekten korkuyorum ,🤦😞
Esincil kadriyeahmet benimde öyle tek düşüncem sağlıkla evimize gelmek. Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🤗