Tugceguldal Haftamda bebeğimin hareketlerini hissettim. Şimdi 21. Haftamdayım ama 15 gündür falan hareket hissetmiyorum bugün sağlık ocağında kalp atışını duydum doktor normal bir durum tatlı falan çikolata ye onunla konuş dedi. Kalp atışları çok güzeldi. Ama özel deki doktorum aksatma mutlaka kontrole gel dedi bu durum hakkında bilgisi olan varmı acil?
YuvarlanamayanPandaa Tugceguldal 19+5 im daha hissetmedm çünkü arkası dönük duruyor hep normal daha küçükler o yüzden azalma olabilir birde gündüzleri hareket esnasında anne karnında uyurlarmış genelde hareket kesildiğinde uyanırmış belki uyurken hareket edşyor hissetmiyorsundur
DemirleHayat Tugceguldal 23-24e kadar hissetmeyenler bile olabiliyor bunu dert etmeyin. Hem o ilk hareket hissetme zamanları düzensiz oluyor bir hissedip bir hissedemeyebiliyoruz ayrıca yanlış hissedebiliyor ya da hareket ettiği ani kacirabiliyoruz. Keyifle geçirin bu süreci. 🤗
miniginannesi9 Tugceguldal bende 16 da hissetmeye başlamıştım, bu haftalarda sürekli hissedilmiyor zaten, 23-24 ten sonra biraz daha hissedilmeye başlıyor. Ama çikolata, tatlı, soda l hareketi artiriyor diyeyim
Tugceguldal Yldz4747 Evet doktor onuda söyledi 19. Haftada hissetmen bile iyi birşey seninki erken başlamış dedi normal de 20 21 de hissediliyormus seğirme şeklinde hissetmeye başlamıştım ilk gebeliğim olduğu için herşeyde tedirgin oluyorum.
Tugceguldal YuvarlanamayanPandaa Galiba evet hareket halindeyken uyuyor oluyorum. 🤭 Ama bugün nöbet de kalıcam galiba bir iki kez hareketini hissetsem rahatlıycam 🥰
YuvarlanamayanPandaa Tugceguldal kendını strese sokma kuzum dün doktora sordum 24 e kadar hissetmemen çok normal dedi ki ilk hamileliğimde 16 da hiisetmiştim net olarak stres yaparsan o minik hiç hareket etmez bişiler ye sırt üstü yere yat tatlıda bizimki hareket etmıyor abisi gibi sen gene bi düzmdüz yatınca geriliyor 😂😘
Meltemiviyo Tugceguldal oturun ayaklarınızı uzatın benim yatınca hareket etmiyor ama oturunca bir süre sonra geliyor kesinlikle konuşun seslenin sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏻
Tugceguldal DemirleHayat Gerçekten mi benimki çok normal durum o zaman. Sadece doktor beni çok telaşlandırdı. Bakmadan bilemeyiz diye bende kalbini duydum. Ama ultrasona gitmedim halen.
Tugceguldal miniginannesi9 Seninki daha erken başlamış çok güzel durum bence özellikle yatarken yiyorum çikolata bakalım yaramazlık yapar belki 🤭
Tugceguldal Meltemiviyo Konuşuyorum anne karnında bebekle annenin bağı çok başka oluyormuş gerçi ben karnıma daha fasulye kadarken konuşmaya başladım. Şuan beni daha iyi duyuyordur şimdi daha çok konuşuyorum hatta babasının bile sesini alsın diye oda konuşuyor 🤭
Meltemiviyo Fadime_56 pozisyonu ile alakalı olabilir ben 3 gün önce daha şiddetli hissederken şimdi çok zor hissediyorum malum onlar da yatış şeklini değiştiriyor daha doğru bilgiyi doktora sormak gerek ama benim fikrimde bu şekilde 🤗
Meltemiviyo Tugceguldal kesinlikle ben konuşunca tepki verdiğine bile inanıyorum belki tesadüfen denk geliyordur ama insanı çok mutlu ediyor 🥰